Genopladelig Hvid LED Klip-Lampe

Aigostar Aigostar

New product

Genopladelig Hvid LED Klip-Lampe Udvid

Opgrader din indretning med denne stilfulde genopladelige hvide LED klip-lampe, der giver effektiv belysning og elegance til dit hjem.

Antal: 1 stk
Produktbeskrivelse: Justerbar lysstang
Genopladelig via USB
Tre lysstyrkeniveauer
Blødt lys.
Ledningslængde: 1m.
Batterytype: Lithiumbatterier.
Batterikapacitet: 1200mAh.
Batteriets arbejdstid: 3-7-30t.
Forbliv tændt tid: 3-7-30t.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Neutral

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Genopladelig Hvid LED Klip-Lampe

Denne genopladelige hvide LED klip-lampe er et fantastisk arbejdslys med en effekt på 2.5W, der sikrer en kraftig belysning. Den tilsluttes let til en 5V forsyning, hvilket gør den ideel til brug på kontoret, arbejdsværelset eller endda på farten.

Lampen har en lysstyrke på imponerende 160 lumens og en spredning på 120 grader, hvilket giver en jævn fordeling af lyset uden nogen form for flimmer eller skygger. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 viser lampen alle farver naturligt og ægte. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer et behageligt arbejdsmiljø.

Den genopladelige hvide LED klip-lampe er tilgængelig i en neutral hvid kulør (4000K), som giver det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Belyste emner fremstår helt naturlige under dette lys, hvilket er ideelt til arbejdsopgaver, læsning eller hobbyaktiviteter.

Med dimensioner på 58 x 456.3 x Ø122 mm, er denne lampe kompakt og let at placere på ethvert arbejdsområde. Den har en praktisk klip-funktion, så den nemt kan fastgøres til en skrivebord, bog eller anden overflade.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt. Den genopladelige hvide LED klip-lampe er designet til at holde i lang tid og give dig pålidelig belysning, uanset hvor du befinder dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke160 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde456.3 mm.
Bredde58 mm.
Diameter122 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.