LED Bordlampe Sort 7W
6500-2700K, Berøringsdæmpning med Kalenderfunktion

Aigostar Aigostar

13334-0

New product

LED Bordlampe Sort 7W - 6500-2700K, Berøringsdæmpning med Kalenderfunktion Udvid

Opgrader dit hjem med denne moderne LED bordlampe i sort med berøringsdæmpning og kalenderfunktion. Skab den perfekte atmosfære med justerbar farvetemperatur fra 6500K til 2700K.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Udstyret med funktioner for tidsindstilling, termometer, kalender og vækkeur.
Justering af lysdæmpning: Kort tryk på modulatoren justerer firefarvet dæmpning, mens langt tryk justerer farvedæmpningen trinløst.
Farvetemperaturer: 5 forskellige farvetemperaturer kan justeres.
Lampens fleksibilitet: Justerbar lampearm gør det muligt at indstille lampen i enhver vinkel.
Kabellængde: 1,5 meter.
Batteritype: Knapcellebatterier.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PC.

Læs mere..

DKK 364,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Ringformet Øjenvenligt Lys】Avanceret blødt ringformet lys teknologi anvendes i Aigostar LED Bordlampe, som effektivt kan reducere skygger under læsning og gøre belysningen mere ensartet. Ingen flimmer, ingen svimlende lys, ingen skygger, hvilket hjælper dig med at lindre øjen træthed.
【5 Lysstyrkeniveauer】Med en effekt på 7 watt og 360 lumen har den 5 lysstyrkeniveauer, der giver dig blødt og behageligt lys, velegnet til læsning, afslapning, endda søvn.
【4 Trinvis Dæmper & Trinløs Dæmpning】Ved at trykke på "+" "-" tasterne kan du vælge lysstyrken til den behagelige belysning. Kort tryk er til 4 trinvis dæmpning og langt tryk (mere end 3 sekunder) kan skifte til trinløs dæmpning for lysstyrke.
【HD LCD Skærm】En multifunktionel LCD-skærm viser tid, dato, kalender, indendørs temperatur. Den kan også bruges som vækkeur, og der er 6 valgfrie ringetoner til dig.
【Kvalitetssikring】Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke500 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde280 mm.
Bredde162 mm.
Dybde162 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat33W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 100-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.