Bure og transport

Bure og transport

210 varer
Viser 209 - 210 af 210 produkter
  • Hundevilla - Grøn/Hvid - (M) L88 x B69 x H68 cm Hundevilla - Grøn/Hvid - (M) L88 x B69 x H68 cm
    Sendes inden for 7-9 dage
    Hundevilla
    Grøn/Hvid - (M) L88 x B69 x H68 cm
    8719138000661

    Forkæl din hund med sin egen hyggelige hundevilla i grønt og hvidt design. Den rummelige indretning på 88 x 69 x 68 cm giver din bedste ven masser af plads til at slappe af og føle sig hjemme.Antal: 1 stkProduktfarve: Grøn&Hvid.Primære Materialer: PP.

    DKK 1.095,00
  • Hundevilla - Grøn & Hvid (S) - L72 x B57 x H57,6 cm Hundevilla - Grøn & Hvid (S) - L72 x B57 x H57,6 cm
    Sendes inden for 4-6 dage
    Hundevilla
    Grøn & Hvid (S) - L72 x B57 x H57,6 cm
    8719138000654

    Forkæl din hund med denne smukke grøn og hvide hundevilla i størrelse Small. Med målene L72 x B57 x H57,6 cm, giver den din hund den perfekte plads at slappe af og hvile sig.Antal: 1 stkProduktfarve: Grøn&Hvid.Primære materialer: PP.

    DKK 657,00

Bure og transport til dyr

Bure og transport til dyr er en vigtig kategori for dyreejere, der ønsker at sikre deres kæledyrs komfort og sikkerhed under transport. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige bure og transportløsninger til dyr i forskellige størrelser og farver. Uanset om du har en kanin, en kat, en hund, en hamster eller en fugl, har vi det rigtige produkt til dig.

Kaninbur

Vores sortiment inkluderer et bredt udvalg af kaninbure, herunder det populære Orange Træ-Kaninbur i størrelsen L91,5 x B45 x H70 cm. Dette bur er fremstillet af træ og giver din kanin masser af plads til at bevæge sig rundt og udforske. Det har også en praktisk låge, der gør det nemt at rengøre.

Træ Kattehund Hus

Hvis du har en kat eller en lille hund, vil vores Træ Kattehund Hus være et ideelt valg. Dette hus er lavet af træ og er designet til at give dit kæledyr en hyggelig og behagelig plads at hvile på. Det har dimensionerne L73 x W53 x H66 cm og fås i en trendy orange farve.

Bil transportkasse til hund og kat

Når det kommer til at transportere din hund eller kat i bilen, er sikkerhed afgørende. Vores Bil transportkasse er specielt designet til at sikre dit kæledyrs sikkerhed under kørslen. Denne transportkasse måler 52 x 40 x 32 cm og kommer i en iøjnefaldende gul og sort farve.

Transportbur

Transportbure er også vigtige, når det kommer til at transportere mindre dyr som fugle, hamstere og kaniner. Vores Transportbur S, der måler 47 x 31 x 26 cm og fås i en stilfuld gråsort farve, er ideelt til mindre kæledyr. Det tilbyder den perfekte kombination af komfort og sikkerhed under transport.

Hundesikkerhedssele

For at holde din hund sikker under kørslen, anbefaler vi vores Enkel HundeSikkerhedssele i forskellige farver som rød, pink, sort og blå. Denne sele er justerbar og har målene W2.0 x L40-60 cm, og den sikrer, at din hund forbliver på plads og ikke bliver distraheret under kørslen.

Drikkedunk og drikkeflaske

Når dine kæledyr er på farten, er det vigtigt at sørge for, at de forbliver hydrerede. Vi tilbyder en bred vifte af drikkedunke og drikkeflasker i forskellige størrelser og farver. Fra en 250 ml gul plastik drikkedunk til en lyserød plastik drikkeflaske på 500 ml, har vi alt, hvad du behøver for at holde dine dyr hydrerede.

Hamsterbur

Til hamstere tilbyder vi et udvalg af forskellige burmuligheder såsom det søde pinke Hamsterbur i størrelsen L23 x B17 x H25 cm eller det blå Hamsterbur i størrelsen L230 x B170 x H250 cm. Disse bur giver masser af plads til din hamster at løbe rundt og lege.

Transportboks

Vores transportbokse er ideelle til større dyr som hunde og katte. En af vores populære modeller er transportboksen i størrelse L68 x B48 x H42 cm i en flot gråblå farve. Denne transportboks er rummelig og komfortabel og er perfekt til lange bilrejser eller flytransport.

Fuglebur

Hvis du har en fugl som kæledyr, er det vigtigt at finde det rigtige fuglebur til at sikre dens trivsel. Vi tilbyder forskellige fuglebure, herunder det lyserøde Fuglebur 13 i størrelsen L35 x B28 x H46 cm og det grønne Fuglebur 11 i størrelsen 35x28x46 cm. Disse bure er designet til at give fuglene masser af plads til at flyve rundt og udforske.Vores udvalg inden for bure og transport til dyr er omfattende og sikrer, at du finder det rette produkt til dine dyrs behov. Vi tilbyder produkter i forskellige størrelser, farver og materialer for at sikre, at du kan opfylde dine kæledyrs behov for komfort, sikkerhed og trivsel under transport. Gennemse vores sortiment i dag og find det perfekte bur eller transportløsning til dit kæledyr.

Filter

Kategorier
mere.. mindre
Pris
DKK 13 DKK 1625
Dyr
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Filter