Hundevilla
Grøn/Hvid - (M) L88 x B69 x H68 cm

Nobleza Nobleza

16141-0

New product

Hundevilla - Grøn/Hvid - (M) L88 x B69 x H68 cm Udvid

Forkæl din hund med sin egen hyggelige hundevilla i grønt og hvidt design. Den rummelige indretning på 88 x 69 x 68 cm giver din bedste ven masser af plads til at slappe af og føle sig hjemme.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Grøn & Hvid
Hovedmaterialer: PP

Læs mere..

DKK 1.095,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Holdbart materiale】Konstrueret af holdbart polypropylen, er denne hundekennel designet til at modstå de fleste vejrforhold med hævede gulve for ekstra isolering og beskyttelse mod oversvømmelser.
【Sikker ly】Forsejlet tag beskytter hunde mod regn, vind, slud og sne. Udluftningsåbningen tillader luften at cirkulere, samtidig med at den holder dit kæledyr køligt om sommeren og varmt om vinteren.
【Let at samle】De plastikpaneler kan samles uden brug af værktøj eller udstyr. Taget kan foldes sammen og er udstyret med forstærkningskruer for at forhindre, at det blæses væk af vinden.
【Let at rengøre】Vandtæt design holder dine kæledyr tørre. Nem at rengøre - skyl eller spul kennelen med en haveslange, når den trænger til en rengøring.
【Produktmål】(88 * 69 * 68) cm (L*B*H).
Dimensioner
Højde680 mm.
Bredde690 mm.
Dybde880 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.