Brun Kæledyrshus
Str. S (L42 x B39 x H33 cm)

Nobleza Nobleza

17594-0

New product

Brun Kæledyrshus - Str. S (L42 x B39 x H33 cm) Udvid

Forkæl dit kæledyr med dette stilfulde brun Kæledyrshus i størrelse S. Perfekt til hyggelige lur og afslapning i hjemmet.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Hold varm
Forsegling: Semi forseglet
Design: Trykte mønstre
Produktfarve: Brun
Hovedmaterialer: Trykt fløjl, let ensfarvet stof, skum

Læs mere..

DKK 161,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

♥ 【STØRRELSESANBEFALING】: Blødt Husformet Hyggeligt Kæledyrs telt. Kattehundeseng til indendørs brug- 42cm (L) x 39cm (B) x 33cm (H) anbefales til katte, killinger og små hunde.
♥ 【KRAM KOMFORT】: Dette Nobleza kæledyrshulehus med blød plys er designet til at holde varmen, giver et behageligt og hyggeligt sted for katte at slappe af indendørs og hjælper dem med at falde i en dyb søvn! Den lukkede hætte-design forbedrer privatliv og sikkerhed, tiltalende for katte eller hunde, der instinktivt elsker at kile sig ind i små rum mens de hviler.
♥ 【PRODUKTDETALJER】: Super blød fløjlsplys + 100% Polyurethan Skumfyld, som forbedrer luksus og varme. Vores hundehus til indendørs brug har også en ekstra aftagelig plysmåtte perfekt til ældre katte, der har brug for ledstøtte for at kunne hvile behageligt. For maksimal vaskbarhed er betrækket lynlås og aftageligt.
♥ 【FLERE BRUGSOMRÅDER TIL KATTESENG】: Alsidig Kæledyrs seng har let konstruktion, der gør det nemt for dig at sætte op derhjemme (stue, veranda, altan) eller tage med dig på ture eller andre steder. Dens farverige og søde udseende vil komplementere din moderne indretning på en fashionable måde.
♥ 【PLEJEINSTRUKTIONER】: Fjern betrækket fra kernen. Kan vaskes i hånden i koldt vand med et kæledyrsikkert vaskemiddel. Hæng til tørre.
Dimensioner
Højde330 mm.
Bredde390 mm.
Dybde420 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.