COB Strip Lys 36W 3600Lm 6500K 5m
3-Knaps Controller & 11-Knaps Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

New product

COB Strip Lys 36W 3600Lm 6500K 5m - 3-Knaps Controller & 11-Knaps Fjernbetjening Udvid

Opgrader dit rum med vores COB Strip Lys! Få 3600 Lumen af kraftfuldt lys med en 6500K farvetemperatur i en praktisk 5m længde - inklusive en 3-knaps controller og en 11-knaps fjernbetjening.

Antal: 1 stk
Længde: 5m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PVC & Kobber.
Ydre materiale: PVC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 238,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektivt og alsidigt COB Strip Lys

Med en effekt på 36W er dette COB Strip lys en ideel løsning til en bred vifte af belysningsbehov. Lysstyrken på 3600 lumens og en imponerende spredning på 140 grader sikrer en jævn og omfattende belysning, der er velegnet til forskellige anvendelser.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at lyset er naturligt og ægte, hvilket giver en flot og præcis farvegengivelse. Dette er vigtigt for at sikre, at alle farver vises korrekt og levende under belysningen. Med tre års producentgaranti kan du være sikker på produktets pålidelighed og holdbarhed.

COB Strip Lys er designet til at tilsluttes en 24V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere det i forskellige belysningsløsninger. Produktet er 5 meter langt, 8 mm bredt og 1,6 mm tykt, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse det til dine specifikke behov.

Dette COB Strip lys leveres med både en 3-knaps controller og en 11-knaps fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre lyset nemt og bekvemt. Produktet fås i den populære koldhvide (6500K) kulør, der giver et koldt lys med et hint af blåligt skær.

Denne kulør er ideel til specielle anvendelser som malerkabiner, akvarier og dekoration, hvor det kraftige og klare lys kan skabe en imponerende effekt. Med denne COB Strip lys kan du skabe en dramatisk belysningseffekt og tilføre rummet en unik atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke3600 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde1.6 mm.
Bredde8 mm.
Dybde5000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug36W
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.