FitFoodie Mad Steamer 800W
Hvid, Plast

Aigostar Aigostar

15840-0

New product

FitFoodie Mad Steamer 800W - Hvid, Plast Udvid

Effektiv dampning for sunde måltider med FitFoodie Mad Steamer 800W i elegant hvid plastik. Gør madlavning nemt og sundt i dit køkken med denne praktiske køkkenmaskine.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Fødevaregodkendt materiale, fri for BPA
Design: Tre separate kurve
Dampkapacitet: 3*3000ml
Dampningstid: 15 sekunder med formet ringdesign
Timer: 60 minutters funktion
Praktisk funktion: Mulighed for at tilføje vand uden at åbne låget
Sikkerhed: Tørkogningssikring
Transparens: Gennemsigtige synlige kurve
Juiceopsamling: Designet til opsamling af juice
Risfunktion: Selvstændig riskål inkluderet
Praktisk design: Vandstandsmåler og antiskrid-design
Yderligere detaljer: Termisk design og ledningsopbevaringsfunktion
Volumen: 3*3000ml
Kabellængde: 1.0m
Funktioner: Dampning af fisk, kød, majs, grøntsager, samt skånsom kogning og dampning af æg
Farve: Hvid
Materialer: PP

Læs mere..

DKK 303,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Sundhed】 En hurtig, effektiv og BPA-fri 800W elektrisk dampkoger til alsidig og sund tilberedning af kød, fisk, ris, skaldyr og grøntsager med 60-minutters timer. Røgfri og lav kalorieindhold.
【Sikkerhed】 Overophedningsbeskyttelsesanordning med varmeindikatorlys. Forebyggelse af tør opvarmning - dampkogeren slukker automatisk, hvis den løber tør for vand. Når dampningstiden er færdig, lyder en summer for at give dig besked om, at maden er færdig.
【Intelligens】 Tydelig vandniveauindikator over timeren lader dig vide, hvornår det er tid til at fylde på; 2 sidevandindgange til nem påfyldning; leveres med tre-stakbar og aftagelig BPA-fri gennemsigtige beholdere, hver beholder har en kapacitet på 3L, samlet 9L; inkluderer BPA-fri låg og risbakke til almindelig dampning; indbygget æggebakke til nem kogning af æg.
【Praktisk】 Med aftagelige dele, der tåler opvaskemaskine, behøver du ikke bekymre dig om besværlige rengøringsopgaver, hvilket gør det ekstremt nemt og effektivt at nyde lækre, sunde måltider uden bøvl.
【Kvalitetssikring】 GS, RoHS og LFGB certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe. Læs venligst instruktionerne grundigt, inden du bruger produktet.
Dimensioner
Højde397 mm.
Bredde235 mm.
Dybde310 mm.
Effekt & spænding
Forbrug800W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.