Smart Luftfrituregryde WB
Dobbelt Beholder, 1900W, 7L, Sort/Guld, Elektronisk

Aigostar Aigostar

20798-0

New product

Smart Luftfrituregryde WB - Dobbelt Beholder, 1900W, 7L, Sort/Guld, Elektronisk Udvid

Opgrader dit køkken med den Smarte Luftfrituregryde WB i sort og guld. Med en kapacitet på 7 liter og dobbelt beholder funktion er den perfekt til at tilberede dine yndlingsretter lynhurtigt og sundt.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: WiFi smart styring360° luftcirkulationsopvarmningTidsstyringTemperaturkontrolNon-stick belægningAftagelig frituregrydeKapacitet på 7LLED touchkontrolpanelHøj effektivitets kølesystem.Volume: 7L.Kabellængde: 1m.Knaptype: Trykfølsom.Program: 60min.Netværkstype: WIFI + Bluetooth.Produktfarve: Sort.Hovedmaterialer: PP.Ydre materiale: PP.Indvendigt materiale: Non-stick belægning.

Læs mere..

DKK 868,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

1
Hovedenhed
2
Frituregryde
3
Friturekurv
Smart madlavning, fortræffeligt livPræsenterer perfekt videnskab og teknologi, du kan lave lækker mad når som helst. Åbn "AigoSmart APP", fjernbetjening, start bagning og nyd lækker mad, når du kommer hjem
Lavt fedtindhold og uden olie, bringer en ny idé til madlavningRøgfri og mindre olie. Opvarmning ved 360-graders høj hastighed cirkulation fjerner olien fra maden og bevarer den sprøde smag. Den er fedtfattig og kaloriefattig. Det er sundt og lækkert, stimulerer smagsløgene og tilfredsstiller din mave.
7 forudindstillede menuerStort LCD-berøringsskærm, forudindstil 7 almindelige madlavningsmenuer, lækker mad med et enkelt klik, nem at bruge og mere teknologisk.
7L stor kapacitet opfylder familiens brug, nyd lækker mad
Non-stick belægning på indersiden, nem at rengøre
Humaniseret demonteringsdesignAftagelig frituregryde, det modstandsdygtige håndtag kan nemt fjernes, hvilket er praktisk for den uafhængige brug af frituregryden
Ristede kyllingelår
1、Marinér kyllingelårene2、Læg dem i friturekurven3、Indstil 180℃/15-20min
Bagt kage
1、Forbered kagedejen2、Hæld kagedej i kagekurven, og læg den i friturekurven3、Indstil 140℃/25-30min
Pommes frites
1、Frys de forarbejdede kartoffelstrimler2、Læg dem i friturekurven3、Indstil 2000℃/12-18min
Bemærkninger
1、Reparer ikke apparatet selv, send det til et autoriseret servicecenter.
2、Produktet er designet til brug i en temperatur mellem 5℃ og 40℃.
3、Tag stikket ud efter brug.
4、Før rengøring skal apparatet køle af i mindst 30 minutter.
5、Sørg for, at ingredienserne er gyldengule i dette produkt, ikke sorte eller brune. Brændte dele skal kasseres. Kog ikke friske kartofler ved temperaturer over 180 ℃ for at minimere produktionen af akrylamid.
6、Apparatet må ikke bruges af personer (inklusive børn) med nedsatte fysiske, sensoriske eller mentale evner eller mangel på erfaring og viden, medmindre de er under opsyn eller er blevet instrueret i brugen af apparatet af en ansvarlig person for deres sikkerhed.
7、Lad ikke ledningen komme i kontakt med varme overflader.
8、Apparatet skal indsættes korrekt i en jordet stikkontakt.
9、Placer ikke apparatet nær en væg eller andre genstande. Det skal omgives af fri plads med mindst 10 cm omkreds, og der må ikke placeres noget over apparatet.
10、Anvend ikke apparatet til andre formål end dem, der er beskrevet i denne vejledning.
11、Apparatet fungerer ved hjælp af varm luft. Når det er i brug, eller når du fjerner frituregryden fra apparatet, kan der frigives varm damp. Hold dine hænder og ansigt på sikker afstand fra apparatet.
12、Når du bruger luftfrituren, kan overfladen på apparatet blive varm.
13、Brug ikke apparatet under gardiner eller andre brandbare materialer, herunder køkkenskabe, da det udgør en brandrisiko.
Dimensioner
Højde346 mm.
Bredde318 mm.
Dybde416 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1900W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.