MCB 1P+N 16A C-Kurve

Aigostar Aigostar

15270-0

New product

MCB 1P+N 16A C-Kurve Udvid

Beskyt dine elektriske kredsløb effektivt med denne 1P+N MCB med en kapacitet på 16A og C-kurve. Ideel til at sikre din installation mod overbelastning og kortslutning.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Overbelastning og kortslutningsbeskyttelse
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PA66&T3

Læs mere..

DKK 40,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fin proces Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol af hver eneste produktionsdetalje fra modellering til materialevalg, oplev gentagen polering og testning, lille størrelse med store funktioner, giver sikkerhed til husholdningens elektricitet.
Øjeblikkelig afbrydelse ved kortslutning Høj kvalitetsydelse, følsom respons, i tilfælde af kortslutning i kredsløbet, kan afbryderen hurtigt afbryde strømforsyningen, opnå sikkerhedsbeskyttelse, forhindre elektrisk kortslutningseksplosion og holde familien væk fra skjulte farer.
Overbelastningsbeskyttelse Når strømmen i kredsløbet er større end ledningens nominelle strøm, vil afbryderen afbryde strømforsyningen for at forhindre skade på ledningen.
Flammehæmmende skal Brandhæmmende PA-materiale, høj temperaturbestandighed, forbedrer produktsikkerheden effektivt.
Et komfortabelt håndtag Håndtaget passer til kroppens vaner, stribedesign, forbedrer betjeningskomforten.
Med visningsvindue Rødt og grønt indikatorvindue, klart at se tændt og slukket, undgå fejlagtig betjening.
Stabil drift Tilpas til temperaturforskel fra -5°C~40°C, oprethold en stabil og effektiv normal drift i de fire årstider under forskellige miljøtemperaturændringer.
CONNECTOR Terminal galvaniseret med A3-jern, rust- og oxidationsbestandig, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5m skinnemontering Stram lås, fastgjort skinne, mere bekvem installation.
Dimensioner
Højde74 mm.
Bredde17.8 mm.
Dybde81 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.