MCB 4P 40A C-Kurve

Aigostar Aigostar

15289-0

New product

MCB 4P 40A C-Kurve Udvid

Beskyt dit elektriske system effektivt med vores pålidelige MCB 4P 40A C-Kurve. Perfekt til at sikre en jævn strømforsyning og undgå overbelastning.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse.
Produktfarve: Grå.
Hovedmaterialer: PA66&T3.

Læs mere..

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fin proces Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol af hver fremstillingsdetalje fra modelleringsdesign til materialevælgelsesprocessen, erfaring med gentagen polering og testning, lille størrelse med store funktioner, giver sikkerhed for husstandens elektricitet.
Øjeblikkelig afbrydelse ved kortslutning Høj kvalitetspræstation, følsomt respons, i tilfælde af kortslutningsfejl i kredsløbet kan kredsløbsafbryderen hurtigt afbryde strømforsyningen, opnå sikkerhedsbeskyttelse, forhindre elektrisk kortslutning og eksplosion, holde familien væk fra skjulte problemer.
Overbelastningsbeskyttelse Når strømmen i kredsløbet er større end den nominelle strøm af ledningen, vil kredsløbsafbryderen afbryde strømforsyningen for at forhindre skade på ledningen.
Flammehæmmende skal Brandhæmmende PA-materiale, modstandsdygtigt over for høje temperaturer, forbedrer effektivt produktsikkerheden.
En behagelig håndtag Håndtaget er i overensstemmelse med menneskets vaner, stribedesign, forbedrer betjeningskomforten.
Med kiggevindue Rød og grøn indikationsvindue, tydeligt at se tændt og slukket, undgå fejlbetjening.
Stabil drift Tilpasning til temperaturforskelle fra -5℃ til 40℃, oprethold en stabil og effektiv normal drift i de fire årstider under forskellige miljøtemperaturændringer.
TILSLUTNING Terminal galvaniseret med A3-jern, rustbeskyttelse og modstandsdygtighed mod oxidation, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5 m skinneinstallation Tæt lås, fastholdt guide skinne, mere bekvem installation.
Dimensioner
Højde74.5 mm.
Bredde71 mm.
Dybde81 mm.
Effekt & spænding
Spænding400V
SpændingsintervalAC: 400V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.