Fejlstrømsafbryder 2P 25A 30mA AC

Aigostar Aigostar

15291-0

New product

Fejlstrømsafbryder 2P 25A 30mA AC Udvid

Beskyt dig selv og dine elektriske apparater med denne pålidelige fejlstrømsafbryder. Med en kapacitet på 25A og følsomhed på 30mA er du sikret en effektiv beskyttelse mod elektriske skader.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Fejlstrømsafbryder
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PA66&T3

Læs mere..

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fin forarbejdning Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol af hver fremstillingsdetalje fra modellering design til valg af materialer, erfaring med gentagen polering og test, lille størrelse med store funktioner, giver sikkerhed for husholdningselektricitet.
Flammeafvisende skal Brandsikker PA-materiale, sikrer god isolering, høj temperaturbestandighed, forbedrer effektivt produktets sikkerhed.
Lækagebeskyttelse, undgå effektivt lækagefare
Et behageligt håndtag Håndtaget følger menneskets vane, stribe design, forbedrer betjeningskomforten.
Stabil drift Tilpas temperaturforskellen fra -5℃ til 40℃, oprethold en stabil og effektiv normal drift i alle fire årstider under forskellige miljøtemperaturændringer.
T-knap Tryk en gang om måneden for at kontrollere, om lækageskiftet virker normalt, og sikre den normale drift af afbryderkredsløbet.
FORBINDELSE Terminal galvaniseret med A3-jern, rustbeskyttelse og anti-oxidation, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5 m skinneinstallation Tæt lås, fastklemt skinne, mere praktisk installation.
Dimensioner
Højde74 mm.
Bredde35.5 mm.
Dybde82 mm.
Effekt & spænding
Spænding240V
SpændingsintervalAC: 240V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.