HPFI-Relæ 2P 40A 30mA AC

Aigostar Aigostar

15292-0

New product

HPFI-Relæ 2P 40A 30mA AC Udvid

Sikkerhed først! Med HPFI-Relæ 2P 40A 30mA AC kan du beskytte dit hjem mod elektriske fejlstrømme og sikre en tryg og pålidelig elektrisk installation.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Fejlstrømsafbryder
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PA66&T3

Læs mere..

DKK 135,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-3 dage

Fremragende proces Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol af hver fremstillingsdetalje fra modellering design til processen med materialevalg, oplev gentagen polering og test, lille størrelse med store funktioner, giver sikkerhed for hjemmets elektricitet.
Flammehæmmende skal Brandhæmmende PA materiale, sikrer god isolering, høj temperaturbestandighed, forbedrer effektivt produktets sikkerhed.
Lækagebeskyttelse, undgå effektivt lækagefare
En behagelig håndtag Håndtaget følger kroppens vane, stribedesign, forbedrer betjeningskomforten.
Stabil drift Tilpasser sig temperaturforskelle fra -5℃ til 40℃, opretholder en stabil og effektiv normal drift i de fire årstider under forskellige miljøtemperaturændringer.
T-knap Tryk en gang om måneden for at kontrollere, om lækageskiftet fungerer normalt for at sikre kredsløbsafbryderens normale drift.
FORBINDELSE Terminaler galvaniseret med A3-jern, rustbeskyttelse og anti-oxidation, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3.5m skinneinstallation Tæt lås, fast på skinne, mere praktisk installation.
Dimensioner
Højde74 mm.
Bredde35.5 mm.
Dybde82 mm.
Effekt & spænding
Spænding240V
SpændingsintervalAC: 240V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.