Fejlstrømsafbryder 4P 25A 30mA AC

Aigostar Aigostar

15295-0

New product

Fejlstrømsafbryder 4P 25A 30mA AC Udvid

Beskyt dit hjem mod elektriske farer med denne pålidelige 4P fejlstrømsafbryder. Med en kapacitet på 25A og en følsomhed på 30mA AC er den ideel til en sikker og pålidelig elinstallation.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Fejlstrømsafbryder
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PA66&T3

Læs mere..

DKK 196,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fremragende proces Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol med hver produktionsdetalje fra modellering design til materialevalg, erfaring med gentagen polering og testning, lille størrelse med store funktioner, giver sikkerhed for husholdningens elektricitet.
Brandhæmmende skal Brandhæmmende PA-materiale, sikrer god isolation, høj temperaturbestandighed, forbedrer effektivt produktets sikkerhed.
Lækagebeskyttelse, undgå effektivt lækagerisiko
En behagelig håndtag Håndtaget overensstemmelse med menneskekroppens vane, stribe design, forbedrer betjeningskomforten.
Stabil drift Tilpas temperaturforskellen fra -5℃ til 40℃, oprethold en stabil og effektiv normal drift i de fire sæsoner under forskellige miljøtemperaturændringer
T-knap Tryk en gang om måneden for at kontrollere, om lækageskiftet fungerer normalt for at sikre den normale drift af strømafbryderen.
FORBINDELSESSTIK Terminal galvaniseret med A3-jern, rustfrit og oxidation, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5 m skinneinstallation Tæt klemme, fastgjort skinnen, mere bekvem installation.
Dimensioner
Højde74 mm.
Bredde71 mm.
Dybde82 mm.
Effekt & spænding
Spænding415V
SpændingsintervalAC: 415V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.