Sort Trappe Isoleringsnet L110 x H72 cm

Nobleza Nobleza

18380-0

New product

Sort Trappe Isoleringsnet L110 x H72 cm Udvid

Beskyt din trappe og hold den fri for snavs og skidt med dette sorte trappe isoleringsnet. Med målene L110 x H72 cm passer det perfekt til de fleste trappekonstruktioner.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Isoler kæledyr sikkerhedshegn.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PVC.

Læs mere..

DKK 92,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Magisk Sikkerhedsport】 Den magiske port kan bruges til at adskille gangen, køkkenet, soveværelset, trappen osv., så din kæledyr kan holdes i et fast aktivitetsområde og undgå at blive forstyrret af dine kæledyr.

【Høj Kvalitet & Holdbar】 Lavet af stærk stålrør og høj kvalitet nylonnet, let og holdbar, kan modstå misbrug fra små kæledyr eller rolige store hunde.

【Let at Installere】 Nem at samle til øjeblikkelig brug. Ideel til at placere hvor som helst i huset fra døråbninger, mellem vægge, trapper, soveværelse, køkken, spisestue eller endda udenfor. Det er også let at trække tilbage, når nogen skal passere. Let og bærbart.

【Ingen Værktøj Nødvendig】 Ingen værktøjer er nødvendige til installation. Leveres med 4 stk. kroge til installation. Dette sæt inkluderer fire kroge og to stænger til nem installation og installationsvejledninger. Ingen værktøjer er nødvendige til opsætning.

【Passende Størrelse】 Bredde: 72cm (28,34"), Længde: 110cm (43,30"). Velegnet til de fleste almindelige familiedøre; Anbefalet installationsbredde er mindre end 108cm.

Dimensioner
Bredde720 mm.
Dybde1100 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.