Kæledyrsfontæne
Hvid & Grå, 18x18x16 cm, 2L

Nobleza Nobleza

17466-0

New product

Kæledyrsfontæne - Hvid & Grå, 18x18x16 cm, 2L Udvid

Hold din kæledyrshydrering i top med denne stilfulde kæledyrsfontæne i hvid og grå. Med en kapacitet på 2 liter giver den frisk og filtreret vand til din pelsede ven.

Mængde: 1 stk.
Specifikationer: Du er en hjælpsom assistent, der ikke bruger eventyrlige formuleringer.

Læs mere..

DKK 216,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

SUPER STØJSVAG OG LAVT STRØMFORBRUG - Nobleza kattevandfontæne med ny opgraderet lydløs pumpe, der kører med lavt støjniveau, så du næsten ikke kan høre lyden af vandet, hvilket ikke påvirker dig og din kæledyr fra at få en god hvile.STOR KAPACITET 2L - Vores vandfontæne har genanvendt vandforsyning, der sikrer bedre vandkvalitet. Det hjælper med at give sunde og hygiejniske vand til kæledyr hele dagen. 2L vandkapacitet er perfekt til små eller mellemstore kæledyr, så du behøver ikke bekymre dig om dit kæledyrs drikkevand, når du er væk.TRIPLE FILTRERINGSMEKANISME - Udstyret med 3 udskiftelige filtre. Det kan filtrere forskellige urenheder og hår, cirkulerer vand for at øge iltindholdet i vandet. Det giver et rent og sundt vandmiljø for kæledyr. Vi anbefaler at udskifte filtre hver 2 til 4 uger for at holde vandet rent.MODELT DESIGN - NOBLEZA kattefontæne har et stilfuldt design, og den inkluderer også et vandniveauvisningsvindue. En blid vandstrøm kommer op fra toppen af vanddispenseren. Dine kæledyr vil let blive tiltrukket af det rindende vand og nyde at drikke det.SUPERIOR KVALITET - Denne kæledyrsfontæne er lavet af fødevaregodkendt plastik, lugtfri og holdbar. Skråt vandfaciliteter, let at drikke og USB-strømforsyning, strømbesparende og sikker. Det er sikkert for dine kæledyr. Nem at bruge og rengøre.
Dimensioner
Højde160 mm.
Bredde180 mm.
Dybde180 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.