Rustfrit Stål Frituregryde 1.5L
Pomfritter

Aigostar Aigostar

15870-0

New product

Rustfrit Stål Frituregryde 1.5L - Pomfritter Udvid

Gør dine pomfritter sprøde og lækre med denne rustfrie stål frituregryde på 1,5 liter. Perfekt til at lave lækre snacks derhjemme.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Materiale godkendt til fødevarer
Temperaturjustering: Flere niveauer
Filtere: EMHÆTTEFILTERE
Oliemærkningslinje: Oliemarkøringslinje
Design: Spænde design til kurv og håndtag
Friturekurv: Fødevaregodkendt krombelagt friturekurv
Volume: 1500ml
Kabellængde: 1m
Knaptype: Mekanisk
Produktfarve: Sølv
Hovedmaterialer: Rustfrit stål
Ydre materiale: Rustfrit stål
Indvendigt materiale: Non-stick belægning

Læs mere..

DKK 340,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Kompakt Frituregryde】900 watt kompakt frituregryde med plads til 1,5 liter olie og 350g pommes frites lavet af BPA-fri plastik og kvalitets 304 rustfrit stål. Den mini størrelse på 237*248*203mm er nem at opbevare.

【Justerbar Temperatur】Termostatisk temperaturkontrolsystem giver mulighed for at justere temperaturen fra 150°C til 190°C. Perfekt til at lave lækker fisk, pommes frites, kylling, fritter, doughnuts, churros og meget mere.

【Sikker Madlavning】Låg med kiggevindue, som hjælper med at forhindre sprøjtning af fedt eller olie under madlavning, samt permanent kontrol af fritureprocessen for at undgå brænding.

【Smart Funktion】Rustfrit stål friturekurv med kølig berøringsvenlig håndtag kan vaskes i opvaskemaskinen, let at rengøre, let at fjerne stegte fødevarer. Indikatorlyset fortæller dig, hvornår apparatet er tændt og klar til brug.

【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB certifikat. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dimensioner
Højde206 mm.
Bredde238 mm.
Dybde246 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1000W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.