Hundehalstørklæde: W 1,5 x L 25-40 cm

Nobleza Nobleza

18156-0

New product

Hundehalstørklæde: W 1,5 x L 25-40 cm Udvid

Forkæl din hund med stil med dette trendy hundehalstørklæde i størrelsen W 1,5 x L 25-40 cm. Gør din bedste ven endnu mere charmerende på gåturene.

Mængde: Pose (4 stk)
Produktbeskrivelse: Dekorationstilbehør
Produktfarve: 4 blandende stilarter
Hovedmaterialer: Polyesterstof

Læs mere..

DKK 47,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Høj kvalitetsmateriale】Hunde bandanaen er lavet af polyesterstof, blødt og behageligt, hvilket giver dit kæledyr en behagelig bæreoplevelse. Det er ikke let at falme og rive, holdbart og praktisk til langvarig brug.
【Justerbar størrelse】Længden kan justeres fra 9,80 til 15,74 tommer. Generelt passende til små, mellemstore og store hunde. Det anbefales at bekræfte hundens halsomkreds før køb.
【Vaskbar og genanvendelig】Hunde bandanaen er nem at rengøre og kan vaskes i hånden eller maskinen. Meget åndbar og nem at tørre i solen. Det ikke-engangsprodukt kan genanvendes til daglig dekoration eller kuldebeskyttelse.
【Unikt trykt mønster】Eksklusivt designet med flere farver. En smukt trykt bandana gør dit kæledyr unikt og stilfuldt.
【Anvendelsesområde】4 forskellige stilarter af bandanaer til dit dejlige kæledyr, så du kan ændre dit kæledyrs udseende hver dag. Forskellige mønstre er ideelle til daglig brug, fotosessioner, fester eller bare for at få dit kæledyr til at se bedst, moderigtigt og sødt ud ved enhver lejlighed.
Dimensioner
Bredde15 mm.
Dybde250 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.