KatteTræ Deluxe
Grå, 59x59x156cm

Nobleza Nobleza

16684-0

New product

KatteTræ Deluxe - Grå, 59x59x156cm Udvid

Forkæl din kat med dette elegante KatteTræ Deluxe i grå farve. Med målene 59x59x156cm giver det masser af plads til leg og hvile.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: Spånplade, polyestervæv, sisal

Læs mere..

DKK 680,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Høj kvalitet】Denne kattetræ er lavet af sikre og miljøvenlige materialer. Overfladen er pakket ind i harmløse naturlige sisalfibre og blød fleece, hvilket skaber et behageligt sted for din kat.
【Unikt design】(59*59*156)cm / (23,2*23,2*61,4)'' (L*B*H). Denne 3-etagers struktur kan perfekt rumme mere end 2 katte. Den har 3 udsigtssteder, en hængekøje, et hus, en katte tunnel og en trappe. Grå farve vil passe perfekt til forskellige hjemmestile.
【Let at samle og adskille】Bærbar og pladsbesparende design, meget nem at samle og adskille.
【Stærk stabilitet】Lavet af høj kvalitet MDF og robuste stolper, blød plys og sisalreb, samt avanceret klatre søjle til katte, det er mere robust og stabilt; nemt at rengøre med den bløde højkvalitets plys.
【Uendelig underholdning】Dette søde kattetræ er en ideel gave til dine katte, det tilfredsstiller din kats instinktive adfærd som at kradse, klatre, springe og gemme sig. Unik form; foretrukken plys stof; blød farve; alt sammen for kattenes fornøjelse.
Dimensioner
Højde1560 mm.
Bredde590 mm.
Dybde590 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.