Kattetræ L44,5 x W44,5 x H73 cm
Beige/Kaffe

Nobleza Nobleza

17069-0

New product

Kattetræ L44,5 x W44,5 x H73 cm - Beige/Kaffe Udvid

Forkæl din kat med dette stilfulde kradsetræ i beige/kaffe farver. Den perfekte kombination af komfort og legeplads til din firbenede ven.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Beige & Kaffebrun
Hovedmaterialer: Plys, sisaltov, spånplade

Læs mere..

DKK 433,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

HØJ KVALITET - Lavet af sikre og miljøvenlige materialer. Overfladen er indpakket i uskadelige naturlige sisalfibre og blød plys, hvilket skaber et behageligt sted for dine katte.
LET AT SAMLE OG SKILLE AD - Bærbart og pladsbesparende, meget let at samle og skille ad med det medfølgende værktøj.
UNIKT DESIGN - (66*47*73)cm; Denne 2-etagers struktur kan perfekt rumme mere end 2 katte; Dette kradsetræ inkluderer 1 rund top til fugleperspektiv, en hule til at gemme sig eller slappe af og 1 sisal-indpakket søjle.
STÆRK STABILITET - Lavet af kvalitets-MDF og robuste stolper, blød plys og sisalreb, samt avanceret katteklatre-søjle, det er mere robust og stabilt; let at rengøre med den bløde højkvalitets plys.
UENDELIG UNDERHOLDNING - Dette elskelige kradsetræ er en ideel gave til dine katte, det imødekommer din kats instinktive adfærd som kradser, klatrer, springer og gemmer sig. Unik form; foretrukken plysstof; blød farve; alt til kattenes fornøjelse.
Dimensioner
Højde730 mm.
Bredde445 mm.
Dybde445 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.