Kattekradsetræ
35x35x48cm - Grå

Nobleza Nobleza

17654-0

New product

Kattekradsetræ - 35x35x48cm - Grå Udvid

Forkæl din kat med dette stilfulde og kompakte kradsetræ i grå nuance. Perfekt til at give din kat et sjovt og funktionelt sted at kradse og hvile.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Grå. Hovedmaterialer: Spånplade, plys, sisalsnor.

Læs mere..

DKK 205,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Uskadelige naturlige sisalfibre】Denne kattetræ er lavet af sikre venlige materialer. Overfladen er omspundet med uskadelige naturlige sisalfibre og blødt fleece, som vil skabe et behageligt sted for din kat.【Stabil og stabil】Konstrueret med robust spånplade og designet med en afbalanceret form, er dette kattetræ stabilt at bruge. Forstærket base med lister i bunden for at sikre stabiliteten. Anti-væltning beslag medfølger for dobbelt sikkerhed.【Rige funktioner og pladsbesparende】Sisal kradsestolpe og pude opfordrer til positiv kradseadfærd og beskytter også dine fine møbler mod de skarpe små kløer. 2 pelsebolde er der til dine energiske pelsvenner.【Produktmål】(35*35*48)cm / (14*14*19.2)'' (L*B*H). Dette 48cm høje kattetræ er den ideelle højde for en stor voksen kat til at kradse fuldt ud og træne musklerne. Det er en fantastisk enhed til at kradse, klatre, hvile, sove og træne.【Let at samle og adskille】Dette kattetræ bruger en bærbar og pladsbesparende design. Kattetræet leveres med få dele, der kræver minimal samling. Det er super nemt at samle det.
Dimensioner
Højde480 mm.
Bredde340 mm.
Dybde340 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.