LED BORDLAMPE
4W RGB+CCT(3000-5000K) Berøringsdæmpning IP54/HVID

Aigostar Aigostar

New product

LED BORDLAMPE - 4W RGB+CCT(3000-5000K) Berøringsdæmpning IP54/HVID Udvid

Opgrader dit hjem med vores moderne LED bordlampe i hvid. Med berøringsdæmpning og justerbar farvetemperatur samt RGB-lys, er denne lampe perfekt til at skabe den rette stemning i ethvert rum.

Produktbeskrivelse: Kommer med et 1m opladerkabel
Tykk base for at forhindre tipping
Minimalistisk udseende, stilfuld dekoration
Blødt lys, øjvenligt og uden flimmer.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Batterikapacitet: 2*1800mAh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Metal&plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 235,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv LED Bordlampe med Berøringsdæmpning

Denne moderne LED bordlampe er et perfekt tilvalg til enhver indretning. Med en effekt på 4W og tilslutning til en 5V strømforsyning, er denne lampe både energieffektiv og nem at anvende. Med en lysstyrke på 400 lumens og en RA-værdi på 80-85, er denne lampe ideel til at skabe en behagelig belysning i ethvert rum.

Fleksibel farvetemperatur og berøringsdæmpning

Denne LED bordlampe har en justerbar farvetemperatur fra 3000-5000K, så du kan skabe det perfekte lys til enhver lejlighed. Med mulighed for berøringsdæmpning kan du nemt justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære.

Holdbar og funktionel design

Med en IP54 rating er denne lampe beskyttet mod støv og vandstænk, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Det hvide design passer smukt ind i enhver indretning og skaber et stilfuldt udtryk.

Lys af høj kvalitet

Denne LED bordlampe giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Med en lyskvalitet, der er tilstrækkelig til langt de flestes behov, er denne lampe et ideelt valg til både læsning, arbejde og afslapning. Den høje lyskvalitet sikrer en behagelig belysning uden flimmer eller blænding.

Produktgaranti og pålidelighed

Med en 3 års producentgaranti kan du være tryg ved dit køb af denne LED bordlampe. Den pålidelige og holdbare konstruktion sikrer, at du kan nyde godt af dette produkts funktioner i lang tid fremover.

Skab den perfekte belysning i dit hjem eller på kontoret med denne effektive LED bordlampe med berøringsdæmpning. Med fokus på kvalitet, funktionalitet og holdbarhed er denne lampe det ideelle valg til enhver belysningsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.