LED E6
Bagbelyst Rundt Indbygningsspot, 18W, 6500K, Overflademontage

Aigostar Aigostar

New product

Skab et moderne og energieffektivt lys i dit hjem med LED E6 - en bagbelyst rund indbygningsspot. Perfekt til overflademontage med 18W og et skarpt lys på 6500K.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Ledningslængde: 15mm.
Form: Rund.
Anvendelsessteder: stue, soveværelse, køkken, toilet, altan.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: Plastik.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Kold

DKK 85,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Energibesparelse & Stabil】: LED loftlys med 100 stk. høj kvalitet led SMD chips (lysstyrken falder mindre end 0,1% pr. 1000 timer) sparer energi op til 90% sammenlignet med traditionelle 960LM-udgang, 18W LED loftlys svarer til den traditionelle 162W glødepære med over 20.000 timers levetid. Med flammehæmmende materiale for at undgå elektrisk stød og brandfare, sikker at bruge. Og det indeholder ikke nogen farlige materialer eller andre miljøskadelige materialer.
【Ultra-Slankt Design】: Loftlyset er ultratyndt med en tykkelse på ca. 1,35 tommer (3,5 cm). På grund af det slanke design optager loftsbelysningen ikke for meget plads og undgår at falde ned på grund af vægten, hvilket gør det sikkert som hjemmebelysning.
【Let at Installere】: Vores loftmonterede loftlys kan let installeres ved at forbinde kabler og skrue lampen fast på væggen eller loftet uden ekstra værktøj ved blot at følge instruktionerne i pakken.
【Bred Anvendelse】: Dette loftmonterede loftlys sidder tæt på loftet og er ideelt til et lavprofil loft i køkkenet, soveværelset, loftet, garagen, kontoret, garderoben, gangen, hallen, udestuen, verandaen, stuen osv.
【Sikkerhed】: Vi tilbyder en gratis 12-måneders bekymringsfri garanti, 60 dages kvalitetsgaranti og venlig kundeservice. Hvis der opstår problemer, bedes du kontakte os pr. e-mail.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke2100 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Diameter226 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat175W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.