LED E6 Bagbelyst Indbygningsspot 24W
Kvadratisk, Påbygningsmodel

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Bagbelyst Indbygningsspot 24W - Kvadratisk, Påbygningsmodel Udvid

Opgrader dit hjem med denne moderne og energieffektive LED loftlampe. Med 24W og en kvadratisk, påbygningsmodel, giver den et behageligt og klart lys til ethvert rum.

LED E6 Bagbelyst Indbygningsspot 24W

LED E6 Bagbelyst Indbygningsspot 24W

Produktinformation:

Effektiv belysning med LED-teknologi - Denne LED E6 bagbelyste indbygningsspot er en ideel løsning til at opgradere din belysning derhjemme eller på kontoret. Med en effekt på 24W kan den erstatte en traditionel 162W pære, hvilket betyder betydelige energibesparelser.

Lyskvalitet og spredning:

Flot og ægte lys - Med en lysstyrke på 2700 lumens og en høj spredning på 100 grader, sikrer denne spot en jævn fordeling af lyset. En høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og vibrerende. Den neutrale hvide kulør på 4000K skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner.

Installation og garantier:

Nem installation og lang levetid - Spot'en tilsluttes en almindelig 230V forsyning og har integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og bekvem. Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på en pålidelig belysning i lang tid.

Dimensioner:

Kompakt design - Med dimensionerne 289 x 38 x 289 mm passer denne kvadratiske påbygningsmodel let ind i de fleste rum uden at optage for meget plads. Den stilfulde og moderne udformning gør den til en flot tilføjelse til enhver indretning.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED E6 Baggrundsbelyst Indbygningsspot, 24W, Kvadratisk, Påbygningsmodel

Produktdata: LED E6 Baggrundsbelyst Indbygningsspot er en effektiv og energibesparende belysningsløsning med en effekt på 24W, hvilket svarer til en traditionel pære på 162W. Den kræver en tilslutning til en almindelig 230V forsyning og har en lysstyrke på 2700 lumens, samt en høj spredning på 100 grader for en jævn og optimal lysfordeling. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikrer den et naturligt og ægte lys, der viser farverne klart og korrekt. Derudover kommer den med en 3 års producentgaranti.

Kulør på lyset

Denne LED indbygningsspot fås i en neutral hvid kulør på 4000K. Den neutrale kulør skaber det perfekte arbejdsmiljø med et rent og behageligt lys uden blå eller gule toner, så objekterne belyses naturligt og klart.

Dimensioner

LED E6 Baggrundsbelyst Indbygningsspot måler 289 x 38 x 289 mm og kommer med en integreret lyskilde for nem installation og en stilfuld udseende.

Denne indbygningsspot er ideel til anvendelse i kontorer, butikker, restauranter eller andre kommercielle og private rum, hvor effektiv og behagelig belysning er afgørende. Med sit moderne design og høje lyskvalitet er den et fremragende valg til at forbedre rummets atmosfære og funktionalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde38 mm.
Bredde289 mm.
Dybde289 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat162W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.