LED-Loftlampe Diamond 20W 3000K Stjerneeffekt Påbygningsmodel

Aigostar Aigostar

New product

Få en magisk stjerneeffekt i dit hjem med LED loftlampen Diamond. Den moderne 20W lampe skaber en hyggelig stemning med sit varme 3000K lys. Perfekt som påbygningsmodel til ethvert rum.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Højeffektiv chip med PC-linse, ensartet lys uden plet.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & jern.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED-Loftlampe Diamond 20W 3000K Stjerneeffekt Påbygningsmodel

Denne loftlampe er en fantastisk LED-lys løsning, som ikke kun er energieffektiv, men også har en imponerende lysstyrke og kvalitet. Med en effekt på 20W erstatter den en traditionel pære på hele 136W, hvilket resulterer i en betydelig besparelse på din elregning.

Data om produktet:

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 2200 lumens og en spredning på 120 grader sikrer denne loftlampe en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at oplyse større rum.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 leverer denne lampe en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en smuk og naturlig måde. Du kan være sikker på, at farverne i dit rum bliver fremhævet på en ægte og behagelig måde.

Garanti: Med en producentgaranti på 3 år kan du være tryg ved dit køb af denne loftlampe, da eventuelle fejl vil blive dækket af garantien.

Kulør på lyset:

Denne loftlampe findes i en varm hvid (3000K) kulør, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, der inviterer til afslapning og velvære.

Dimensioner: Med målene 72 x Ø345 mm passer denne loftlampe perfekt ind i de fleste rum og skaber en stilfuld og moderne belysning.

IP20: Bemærk, at denne loftlampe har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er derfor mest egnet til tørt indendørs brug.

Lyskilde: Denne loftlampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra pærer.

Alt i alt er LED-Loftlampen Diamond 20W 3000K Stjerneeffekt Påbygningsmodel et fantastisk valg for dig, der ønsker en energieffektiv og stilfuld belysningsløsning med en imponerende lyskvalitet. Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem eller på arbejdspladsen med denne smukke loftlampe.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke2200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde72 mm.
Diameter345 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Erstat136W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.