Diamant LED Loftlampe 24W
3000K Stjerneeffekt - Påbygning

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dit hjem med vores smukke Diamant LED loftlampe med en 24W lysstyrke og varmt hvidt lys. Skab en magisk stjerneeffekt med denne elegante loftlampe til påbygning.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Højeffektiv chip med PC-linse, ensartet lys uden plet.
Produkt farve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Plastik.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Varm

DKK 201,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Strålende stjernelys Den uregelmæssige efterligning af diamantfacetteret lampeskærm er fyldt med stjernedesign. Når lampen tændes, afslører den lidt stjerner, skaber en romantisk atmosfære og det elegante og dynamiske "top" håndværk giver hjemmet mere varme og afhængighed. Fremvis hjemmets mode-stil samtidig med at den varme og romantiske hjemmeatmosfære ledsager livet.
Høj kvalitet LED lyskilde Høj kvalitet høj lysstyrke LED chip, lavt lysnedbrydning, klart lys, høj farvegengivelsesindeks og mere behagelig og naturlig lysoplevelse.
Høj gennemsigtig lampeskærm Vælg en god lampeskærm, så lampen er mere holdbar. Høj kvalitet PVC materiale, høj lysgennemstrømning, ensartet lysudnyttelse, blød og naturlig lysudbredelse; lampeskærmen er ikke let at blive gul og skør, hvilket forbedrer holdbarheden af hele lampen.
Håndværk og kvalitet i højsædet Chassis og lampeskærm er fint samlet, hvilket gør den samlede lampe mere smuk, forbedrer tætheden og reducerer støv, flyvende insekter og rengøringsproblemer.
Spar energi og stabilitet Stabil belysning, lang levetid og mere energibesparelse.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde80 mm.
Diameter400 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat162W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.