Diamant LED Loftlampe 24W
6500K Stjerneeffekt Påbygning

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dit hjem med vores moderne Diamant LED loftlampe, der skaber en smuk stjerneeffekt og giver et klart, koldt lys på 6500K. Med en effekt på 24W er den perfekt til at lyse op i ethvert rum med stil.

Antal: 1 stk
Produktbeskrivelse: Høj-effektiv chip med PC-linse, ensartet lys uden plet.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Plastik.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Kold

DKK 201,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Blændende stjerne diamantlys】Uregelmæssig efterligning diamantfacetteret lampeskærm fyldt med stjernedesign, når lyset tændes, vil det vise stjerner og prikker, skabe en lys og romantisk atmosfære effekt. Samtidig med fortolkningen af hjemmets mode stil, lad den varme og romantiske hjemmeatmosfære ledsage livet.
【Kvalitets LED lyskilde】Høj kvalitet høj lysstyrke LED chip, lavt lysnedbrydning, skarpt lys, høj farvegengivelsesindeks, mere behagelig og naturlig belysningsoplevelse.
【Høj-transmissions lampeskærm】Masken er valgt godt, og lampen er mere holdbar. Vælg høj kvalitet PVC materiale, høj lys gennemstråling, ensartet lys effekt, blød og naturlig transmitteret lys; masken er ikke let at blive gul og skør, hvilket forbedrer holdbarheden af hele lampen.
【Proces og kvalitetsforfølgelse】Chassiset og lampeskærmen er fint samlet, og lampen er smukkere som helhed, Bedre tætningsevne, reducerer indtrængning af støv, flyvende insekter og rengøringsbesvær.
【Energibesparende og stabil】Stabil belysning, lang levetid, mere energibesparende.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde80 mm.
Diameter400 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat162W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.