Bluetooth Mesh Smart LED GU10 4.9W RGB+CCT Pære

Aigostar Aigostar

19709-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED GU10 4.9W RGB+CCT Pære Udvid

Opgrader dit hjem med vores Bluetooth Mesh Smart LED GU10 pære! Skift farver og juster lysstyrken for den perfekte stemning med denne smarte pære.

Antal: 1 stk
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plast.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 47,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Bluetooth Mesh Smart LED GU10 4.9W RGB+CCT Pære er den perfekte løsning, hvis du leder efter en energieffektiv og intelligent lyskilde til dit hjem. Med en effekt på kun 4.9W erstatter denne LED-pære en traditionel pære på hele 37W, hvilket giver dig betydelige besparelser på din elregning.

Med GU10 fatning er installationen af denne pære hurtig og nem. Den tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til de fleste lamper og armaturer.

Denne LED-pære leverer en imponerende lysstyrke på 420 lumens og har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet. Med en RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, der viser farverne så naturligt og ægte som muligt.

Denne smarte LED-pære er også kompatibel med Bluetooth Mesh teknologi, hvilket gør det muligt at styre lyset via en app på din smartphone eller tablet. Du kan ændre lysfarve, lysstyrke og endda skabe forskellige stemninger med et tryk på en knap.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne LED-pære. Dens kompakte dimensioner på 53 x Ø50 mm gør den nem at integrere i enhver indretning.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning derhjemme eller ønsker at optimere din energiforbrug, så er denne Bluetooth Mesh Smart LED GU10 4.9W RGB+CCT Pære et pålideligt og smart valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke420 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde53 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat37W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.