LED A5 MR16
4W 4000K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 MR16 - 4W 4000K Udvid

Skab et klart og behageligt lys med denne energieffektive LED A5 MR16 pære på 4W og 4000K.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: plast med aluminium indeni.
Ydre materiale: Plast.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 17,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og energibesparende LED-pære til professionel belysning

LED A5 MR16, 4W 4000K er den ideelle løsning til dig, der ønsker at opgradere din belysning med en energieffektiv og langtidsholdbar lyskilde. Med en effekt på kun 4W kan denne LED-pære erstatte en traditionel 30W-pære, hvilket giver dig en betydelig besparelse på din elregning.

Lyskvaliteten er i top med en høj RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig og ægte farvegengivelse. Dette er særligt vigtigt, hvis du har behov for belysning, der fremviser farverne på en præcis og smuk måde. Den neutrale hvide kulør på 4000K skaber det perfekte arbejdsmiljø, da lyset er fri for både blå og gule toner, hvilket giver en behagelig og naturlig atmosfære.

Med en lysstyrke på 320 lumens og en spredning på 120 grader sikrer LED-pæren en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både privat og professionel belysning. Pæren tilsluttes let til en 12V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge i forskellige typer lamper og armaturer.

Der medfølger 3 års producentgaranti på LED A5 MR16, 4W 4000K, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet. Derudover er LED-teknologien kendt for at have en lang levetid og minimalt vedligeholdelsesbehov, hvilket gør det til et pålideligt valg i mange år fremover.

Så hvis du ønsker en bæredygtig og effektiv løsning til din belysning, er LED A5 MR16, 4W 4000K et oplagt valg. Med dens høje lyskvalitet, energieffektivitet og langtidsholdbarhed er denne LED-pære et fremragende valg til enhver belysningsopgave.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke320 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat30W
Spænding12V
SpændingsintervalAC/DC: 12V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.