Bluetooth Mesh Smart LED-Pære GU10 6.5W CCT | Vinduesboks

Aigostar Aigostar

19712-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED-Pære GU10 6.5W CCT | Vinduesboks Udvid

Opdater dit hjem med denne smarte Bluetooth Mesh LED-pære GU10, der giver dig mulighed for at justere lysets farvetemperatur og lysstyrke. Perfekt til vinduesboksen og skabe den rette stemning i dit rum.

Mængde: 1 stk
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produkt farve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 49,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart LED-Pære GU10 6.5W CCT | Vinduesboks

Denne smarte LED-pære med GU10 fatning er en fremragende erstatning for en traditionel 45W pære. Med en effekt på kun 6.5W er den ikke kun energibesparende, men leverer også en imponerende lysstyrke på 555 lumens. Den brede spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til oplysning af større områder.

Det er vigtigt at fremhæve den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket garanterer et naturligt lys, der viser alle farver i deres sande skønhed. Denne lyskvalitet er mere end tilstrækkelig til de flestes behov og bidrager til en behagelig belysning uanset rummet.

Med muligheden for at tilslutte lampen til en 230V strømforsyning er installationen let og problemfri. Lampen er desuden Bluetooth Mesh-kompatibel, hvilket giver dig mulighed for at styre lysstyrke og farvetemperatur direkte fra din smartphone eller tablet.

Produktet leveres med en imponerende 3 års producentgaranti, der sikrer dig mod eventuelle fejl eller mangler. Med dimensionerne 53 x Ø50 mm er denne LED-pære kompakt og passer perfekt ind i de fleste armaturer.

Denne Bluetooth Mesh Smart LED-pære GU10 6.5W CCT er ikke bare en lyskilde, men en integreret del af dit smarthome-system. Med muligheden for at tilpasse lysindstillingerne efter behov og præferencer, skaber du den ideelle atmosfære i rummet med et enkelt tryk på din enhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke555 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde53 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.