Bluetooth Mesh Smart LED Pære GU10 6.5W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

19710-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED Pære GU10 6.5W RGB+CCT Udvid

Få det perfekte stemningslys derhjemme med vores Bluetooth Mesh Smart LED Pære GU10. Skift farve og juster lysstyrken med enkle touch-kontroller direkte fra din smartphone.

Antal: 1 stk
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 52,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart LED Pære GU10 6.5W RGB+CCT

Denne smart LED pære er en energieffektiv erstatning for en traditionel 45W pære med GU10 fatning. Med en effekt på 6.5W er den skånsom over for både din pengepung og miljøet. Pæren tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning, så du kan nyde den smarte belysning med det samme.

Lysstyrken på 555 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet. Dette gør pæren ideel til almindelig belysning i stuen, køkkenet eller gangen. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer et naturligt lys, der viser alle farver korrekt. Uanset om du ønsker et klart, hvidt lys til arbejdsområder eller stemningsfuld belysning med RGB-farver, kan denne pære give dig det ønskede resultat.

Pæren leveres med 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb. Med dimensioner på 53 x Ø50 mm passer den nemt i de fleste lamper og armaturer. Og med muligheden for at tilslutte pæren til en Bluetooth Mesh-netværk, kan du styre lysstyrken, farvetemperaturen og farverne direkte fra din smartphone eller tablet.

Udskift din gamle, energislugende pære med denne moderne, energieffektive og smarte LED pære. Oplev den fulde kontrol over din belysning og skab den perfekte atmosfære i dit hjem med denne Bluetooth Mesh Smart LED Pære GU10 6.5W RGB+CCT.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde53 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.