Bluetooth Mesh Smart LED Pære GU10 6.5W RGB+CCT med Fjernbetjening, 2-Pak

Aigostar Aigostar

19711-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED Pære GU10 6.5W RGB+CCT med Fjernbetjening, 2-Pak Udvid

Styr dine LED GU10 pærer med lethed og præcision med denne smarte Bluetooth Mesh pære i en praktisk 2-pak. Skab den perfekte belysning i dit hjem med RGB+CCT farvevalg og fjernbetjening.

Mængde: par
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Primære materialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart LED Pære GU10 6.5W RGB+CCT med Fjernbetjening, 2-Pak

Denne Bluetooth Mesh Smart LED pære er en praktisk og fremtidssikret løsning til belysning i dit hjem eller kontor. Med en effektivitet på 6.5W, erstatter den let en traditionel 45W pære, hvilket resulterer i en betydelig energibesparelse.

Brugervenlig fjernbetjening

Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt justere lysstyrke, farvetemperatur og endda skifte mellem en lang række RGB-farver for at skabe den perfekte atmosfære i rummet. Du kan også indstille timer og planlægge tænd/sluk-rutiner for at optimere dit lysforbrug og skabe den ønskede stemning.

Høj lyskvalitet

Denne LED pære har en lysstyrke på 555 lumens med en høj spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet. Med en RA værdi på 80-85 leverer den en naturlig og ægte farvegengivelse, der passer til de flestes behov.

Lækkert design og lang holdbarhed

Med kompakte dimensioner på 53 x Ø50 mm passer denne LED pære perfekt ind i de fleste armaturer med GU10 fatning. Den er nem at installere og kræver kun en 230V forsyning. Med en forventet levetid på op til 15.000 timer og en 3 års producentgaranti er du sikret en pålidelig og holdbar belysningsløsning.

Samtidig med den innovative Bluetooth Mesh teknologi giver denne LED pære dig mulighed for at oprette et smart belysningssystem derhjemme, hvor du kan styre og tilpasse belysningen via din smartphone eller tablet. Dette giver dig fuld kontrol og fleksibilitet over dine lyskilder.

Skab den perfekte stemning i dit hjem eller kontor med denne Bluetooth Mesh Smart LED pære i en 2-pak, der tilbyder dig endnu mere fleksibilitet og muligheder for at skabe den ønskede atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde53 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.