Smart LED GU10 4,9W RGB+CCT
WB

Aigostar Aigostar

19592-0

New product

Få en smart belysningsløsning med denne LED GU10 pære i RGB+CCT, der giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver og farvetemperaturer. Med en effekt på 4,9W og en lang levetid er den et praktisk og energieffektivt valg til dit hjem.

Antal: 1 stk
Netværkstype: WIFI + Bluetooth.
Produktfarve: Hvid.
Primære materialer: Plastik.

Læs mere..

DKK 60,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Smart LED GU10 4,9W RGB+CCT, WB

Smart LED GU10 4,9W RGB+CCT, WB

Produktbeskrivelse

Den Smart LED GU10 4,9W RGB+CCT, WB er en energieffektiv LED-pære med en GU10 fatning, der kan erstatte en traditionel 37W pære. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på imponerende 420 lumens. Med en høj spredning på 120 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset i rummet, så du undgår skyggefulde områder.

Denne innovative pære er designet til at levere en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farver gengives naturligt og ægte. Uanset om det er til belysning i stuen, køkkenet eller på kontoret, giver denne LED-pære dig et behageligt lys, der fremhæver alle nuancer og detaljer i rummet. Med denne lyskvalitet bliver din belysning mere behagelig og energieffektiv.

Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden. LED-pæren har dimensioner på 59 x Ø50 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste armaturer og lamper med GU10 fatning.

Med den Smart LED GU10 4,9W RGB+CCT, WB kan du skabe den perfekte belysning i dit hjem eller kontor, samtidig med at du sparer på energiforbruget. Denne LED-pære er et fremragende valg, der kombinerer funktionalitet, lyskvalitet og energieffektivitet på enestående vis.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke420 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde59 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat37W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.