LED B5 T3 2U 6W
6400K, HEWEC

Aigostar Aigostar

New product

LED B5 T3 2U 6W - 6400K, HEWEC Udvid

Med vores samling af HEWEC LED-pærer

får du den perfekte erstatning for glødepæren i dit hjem. Disse LED-pærer erstatter nemt glødepæren, og du bevarer dit varme og stemningsfulde lys.

Smukt, ekstra varmt hvidt lys

Vores LED-pærer giver et smukt, ekstra varmt hvidt lys og holder usædvanligt længe. Takket være den varme farvetemperatur er denne pære ideel til at skabe en hyggelig atmosfære.

Energieffektivitet

LED-pærerne er meget energieffektive, og du sparer hurtigt op til 85 % på energiomkostningerne! Disse LED-glødepærer er meget velegnede til alle rum i dit hjem.

Læs mere..

  • Kold

DKK 31,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

En LED energibesparende lampe AIGOSTAR's anden gruppe af produkter opkaldt efter serien - B5. Produktudviklingen er baseret på energibesparende lampeformen og LED's tekniske kerne, lad den klassiske U-rørform blomstre et nyt liv.
Høj lysstyrkeeffekt Højtemperaturbestandigt, høj kvalitet glas, ikke-ledende, bring sikkerhed samtidig med at der sikres en høj lysgennemtrængelighed.
Fuldt stort vinkel 360° stor vinkelbelysning, glasrør 360° er i kontakt med luften for at sikre en ensartet varmefordeling.
Sikker og holdbar PBT miljøvenligt skal brandsikkert, højspændingstest 3000V eller mere, sikker isolering; produktet er modstandsdygtigt over for snavs og korrosion, langvarig belysning bliver ikke gul og er mere holdbart.
Markedspotentiale Let at erstatte U-formede energibesparende lamper, formen på energibesparende lamper matcher perfekt LED-lyskilden og gør produktet meget alsidigt.
Certificeringsmyndighed Tyskland TUV autoriseret CE-certificering.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe til den.
2、Vær venlig ikke at adskille lampen, foretage ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 510 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 129 mm.
Diameter 38 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 42W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke A (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.