Bluetooth Mesh Smart Glødefilament pære
G45 E27 4.5W CCT - Klar

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Glødefilament pære - G45 E27 4.5W CCT - Klar Udvid

Opgrader dit hjem med denne Bluetooth Mesh Smart Glødefilament pære - perfekt til at skabe stemningsfuldt lys og skabe den rette atmosfære. Let at installere og styre via din smartphone.

Mængde: 1 stkForm: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 51,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Glødefilament G45 E27 4.5W CCT, Klar

Dette Bluetooth Mesh Smart Glødefilament er en innovativ og energieffektiv løsning til belysning i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 4.5W erstatter denne LED-pære en traditionel 40W glødepære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Med muligheden for at tilslutte sig en 220-240V strømkilde er installationen af denne smarte pære enkel og bekvem. Den leverer en imponerende lysstyrke på 470 lumens med en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i rummet.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket garanterer et naturligt lys, der præcist og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne pære til læsning, arbejde eller afslapning, vil lyskvaliteten opfylde de fleste behov.

Med en Bluetooth Mesh funktion kan du nemt styre denne smarte pære fra din smartphone eller tablet. Du kan justere lysstyrken, ændre farvetemperaturen og oprette tidsplaner, så lyset automatisk skifter efter dine præferencer.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være tryg ved dit køb af denne holdbare og pålidelige pære. De kompakte dimensioner på 82 x Ø45 mm gør den velegnet til mange forskellige armaturer og lamper.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.