Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45
E27 4,5W CCT ravfarvet - Dobbelt pakke med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45 - E27 4,5W CCT ravfarvet - Dobbelt pakke med fjernbetjening Udvid

Opgrader dit hjem med disse smarte Bluetooth Mesh Smart Filament pærer i ravfarvet CCT lys. Få dobbelt pakke inklusiv fjernbetjening for nem styring og stemningsfuldt lys.

Antal: sætForm: G45.
Produktfarve: Guldbelagt lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 122,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4,5W CCT ravfarvet, Dobbelt pakke med fjernbetjening

Data om produktet: 0,5W LED - der erstatter 40W. Tilsluttes til 220-240V forsyning. Lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov. Med 3 års producentgaranti. Dimensioner: 82 x Ø45 mm.

Dette smarte filament LED lys er det perfekte valg, hvis du ønsker en energieffektiv og miljøvenlig lyskilde, der samtidig giver dig mulighed for at styre lyset med en fjernbetjening takket være Bluetooth Mesh teknologien. Den lave energiforbrug på 4,5W gør det til et økonomisk valg, samtidig med at det opretholder en lysstyrke svarende til en traditionel 40W pære.

Det varme CCT ravfarvede lys skaber en hyggelig og indbydende atmosfære i rummet, hvilket gør det ideelt til soveværelset, stuen eller spisestuen. Med en lysstyrke på 470 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer lampen en jævn belysning uden blænding, hvilket gør den behagelig for øjnene.

Den smarte teknologi gør det muligt at tilpasse lysstyrken og farvetemperaturen efter behov ved hjælp af fjernbetjeningen, hvilket giver dig fuld kontrol over atmosfæren i rummet. Samtidig giver Bluetooth Mesh mulighed for at forbinde flere enheder og skabe et intelligent lysnetværk i hjemmet.

Den kompakte størrelse på kun 82 x Ø45 mm gør lampen velegnet til de fleste lamper med en E27 fatning, og den robuste konstruktion sikrer lang holdbarhed og pålidelig ydeevne. Med en høj lyskvalitet og naturligt lys vil dette Bluetooth Mesh Smart Filament være en perfekt belysningsløsning til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Erstat40W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.