Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45 E14
4.5W CCT Ravfarvet - Dobbelt Pakke med Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45 E14 - 4.5W CCT Ravfarvet - Dobbelt Pakke med Fjernbetjening Udvid

Skab den perfekte stemning derhjemme med disse Bluetooth Mesh Smart filamentpærer. Kontroller lysstyrken og farvetemperaturen med fjernbetjeningen og skab den rette atmosfære i dobbeltpakken.

Mængde: sæt (2 stk)Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Guldplateret lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 136,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Smart og energieffektiv belysning

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament G45 pære er det perfekte valg til dig, der ønsker en kombination af smart teknologi og energieffektiv belysning. Med et forbrug på kun 4.5W erstatter denne LED pære en traditionel 40W pære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser i det lange løb. Pæren tilsluttes til en almindelig 220-240V forsyning og har en lysstyrke på imponerende 470 lumens.

Ensartet lysfordeling og høj lyskvalitet

Denne smart filament pære har en imponerende spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet, målt på RA værdien på 80-85, får du et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør pæren ideel til en lang række forskellige rum og formål.

Smart funktioner og fjernbetjening

Den smarte funktion i denne pære gør det muligt at betjene den via Bluetooth Mesh teknologi. Det betyder, at du kan styre pæren fra din smartphone eller tablet, og tilpasse lysindstillingen præcis efter dine behov. Den medfølgende fjernbetjening giver dig også mulighed for at ændre lysfarve og lysstyrke med et enkelt tryk på en knap.

Holdbar og pålidelig belysning

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at denne Bluetooth Mesh Smart Filament G45 pære er et holdbart og pålideligt valg. Pæren har dimensioner på 108 x Ø45 mm, hvilket gør den nem at montere i en lang række forskellige lamper og armaturer.

Samlet set er denne smart filament pære et fremragende valg til dig, der ønsker både energieffektiv belysning, smarte funktioner og høj lyskvalitet. Med mulighed for fjernbetjening og Bluetooth Mesh teknologi får du en moderne og brugervenlig belysningsløsning, der kan tilpasses præcis efter dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde108 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.