WB Smart LED Filament pære C35
E14 4.5W CCT/Amber Dobbelt-Pakke

Aigostar Aigostar

New product

WB Smart LED Filament pære C35 - E14 4.5W CCT/Amber Dobbelt-Pakke Udvid

Skab hyggelig belysning derhjemme med dobbelt-pakken WB Smart LED Filament pærer. Perfekt til smart home belysning med justerbar farvetemperatur og flot amberlys.

Mængde: par
Pakke mængde: 2 stk.
Form: C35.
Netværkstype: WIFI-netværkskonfiguration og bluetooth assisteret.
Produktfarve: Rav.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Denne pakke består af to WB Smart LED Filament C35 E14 pærer, der er designet til at give dig et smukt og energieffektivt lys i dit hjem. Med kun 4.5W strømforbrug erstatter hver pære en traditionel 40W glødepære, hvilket giver dig en betydelig besparelse på din elregning.

LED-pærerne har en E14 lille fatning, der gør dem nemme at installere i eksisterende armaturer. De tilsluttes direkte til en 230V strømkilde, hvilket gør det let at opgradere dit belysningssystem til LED.

Lysstyrken på 470 lumens og en spredning på 360 grader sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet, hvilket skaber en behagelig belysning uden mørke områder. Med en farvegengivelsesindeks (RA værdi) på 80-85 kan du være sikker på, at farverne bliver gengivet naturligt og ægte, hvilket giver et behageligt og levende lys.

Disse LED-pærer har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør dem ideelle til både privat og kommerciel brug. Med en producentgaranti på 3 år kan du føle dig tryg ved dit køb.

LED-pærerne har dimensioner på 119 x Ø35 mm, hvilket gør dem velegnede til de fleste standardarmaturer. Deres kompakte størrelse kombineret med den høje lyskvalitet gør dem til et ideelt valg til belysning af stuer, spisestuer, soveværelser og andre rum i hjemmet.

Opgrader dit hjem til LED-belysning med disse smarte og effektive WB Smart LED Filament C35 E14 pærer og nyd fordelene ved energieffektiv belysning i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde119 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.