Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45 E27
4.5W CCT Klar med Fjernbetjening - Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45 E27 - 4.5W CCT Klar med Fjernbetjening - Dobbelt Pakke Udvid

Oplev det ultimative smarte hjem lys med disse Bluetooth Mesh Smart Filament pærer i dobbeltpakke. Juster lysstyrke og farvetemperatur med fjernbetjeningen for den perfekte stemning.

Mængde: sæt(2stk)Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 122,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Klar med Fjernbetjening, Dobbelt Pakke

Produktbeskrivelse

Dette Bluetooth Mesh Smart Filament LED-pære sæt er det perfekte valg til dig, der ønsker en intelligent og energieffektiv lysløsning. Med en effekt på **4.5W**, kan pæren erstatte en traditionel 40W glødepære, hvilket betyder store energibesparelser for dig.

Pæren tilsluttes let til en **220-240V** strømkilde og har en lysstyrke på **470 lumens**. Den **360 graders** spredning sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet, hvilket skaber en behagelig belysning.

Med en høj lyskvalitet med en **RA værdi på 80-85**, vil denne LED-pære fremvise farver på en naturlig og præcis måde. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller andre steder, vil pæren sikre en visuel behagelig oplevelse.

Med dette sæt får du ikke kun én, men to LED-pærer, så du kan opgradere flere rum på én gang. Og med den medfølgende **fjernbetjening** har du mulighed for at styre lysstyrken og farvetemperaturen efter behov, alt sammen via Bluetooth-forbindelse.

Med en holdbarhed og pålidelighed i højsædet, tilbyder producenten en **3 års garanti** på disse LED-pærer. Dimensionerne på pæren er **82 x Ø45 mm**, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer.

Samlet set tilbyder dette Bluetooth Mesh Smart Filament LED-pære sæt en intelligent, energieffektiv og kvalitetsmæssig belysningsløsning, der passer godt til de flestes behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.