Bluetooth Mesh Smart Filament pære
G45 E14 - 4,5W CCT, Ravfarvet

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære - G45 E14 - 4,5W CCT, Ravfarvet Udvid

Opgradér dit hjem med en Bluetooth Mesh Smart Filament pære i smukt ravfarvet lys. Perfekt til enhver smart home belysningsløsning.

Mængde: 1 stkForm: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Guldbelagt lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 56,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Det smarte Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E14

Denne smarte 4.5W LED-pære er designet til at erstatte en traditionel 40W pære og tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning. Med en imponerende lysstyrke på 470 lumens og en spredning på hele 360 grader, får du en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85, sikrer et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en smuk og ægte måde. Med denne pære får du ikke bare lys, du får også en stemning og atmosfære.

Dimensioner: Denne smarte filamentpære har dimensioner på 108 x Ø45 mm, hvilket gør den velegnet til en lang række lamper og armaturer. Med sit E14-sokkeldesign passer den perfekt til de fleste indendørs lysinstallationer.

Bluetooth Mesh Technology: Med Bluetooth Mesh teknologi kan du nemt og bekvemt styre denne pære via en app på din smartphone eller tablet. Du kan justere lysstyrken, farvetemperaturen og endda planlægge tidspunkter for, hvornår lyset skal tændes og slukkes. Med denne smarte funktion får du fuld kontrol over belysningen i dit hjem.

Producentgaranti: Denne smarte filamentpære leveres med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet. Med denne garanti kan du trygt bruge pæren i lang tid fremover, uden bekymringer.

Alt i alt er Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E14 et fremragende valg, hvis du leder efter en energieffektiv, stilfuld og intelligent belysningsløsning til dit hjem. Med dens imponerende lyskvalitet, nemme styring via Bluetooth Mesh teknologi og lange levetid er denne pære et fantastisk valg til enhver boligejer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør 2700-6500K
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Højde 108 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Erstat 40W
Spænding 220-240V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.