Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45 E14
4.5W CCT Klar med Fjernbetjening - Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45 E14 - 4.5W CCT Klar med Fjernbetjening - Dobbelt Pakke Udvid

Opgrader dit hjem med disse innovative Bluetooth Mesh Smart Filament pærer! Med fjernbetjening og justerbar farvetemperatur giver de dig fuld kontrol over belysningen. Dobbelt pakke sikrer dobbelt så meget smart belysning til dig.

Mængde: sæt (2 stk)Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfave: Klar.
Primære Materialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 127,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E14 4.5W CCT Klar med Fjernbetjening, Dobbelt Pakke

Dette smarte filament LED-lys er et moderne og energieffektivt alternativ til traditionelle glødepærer. Med en effekt på 4.5W, svarer dette LED-lys til en 40W glødepære, hvilket resulterer i energibesparelser for dig.

Lyspæren er designet til at tilsluttes en 220-240V strømkilde og har en lysstyrke på 470 lumens. Med en spredning på 360 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lys i rummet.

Den høje lyskvalitet af dette LED-lys viser sig i en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og ægte, og farverne gengives på en flot og levende måde. Dette er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt. Dimensionerne på pæren er 108 x Ø45 mm, hvilket gør den velegnet til mange typer armaturer.

Denne smarte pære giver dig mulighed for at styre lyset via Bluetooth Mesh og fjernbetjening, hvilket giver dig en ekstra dimension af bekvemmelighed og fleksibilitet i dit belysningssetup. Med en klar CCT (Correlated Color Temperature) kan du nemt tilpasse lysstyrken og farvetemperaturen efter dit behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør 2700-6500K
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Højde 108 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Erstat 40W
Spænding 220-240V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.