Bluetooth mesh smart filament pære ST64
E27 6W CCT amber, fjernbetjening /4 STK

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth mesh smart filament pære ST64 - E27 6W CCT amber, fjernbetjening /4 STK Udvid

Bluetooth mesh smart filamentpæren ST64 giver dig fuld kontrol over belysningen i dit hjem. Med justerbar farvetemperatur og fjernbetjening er den perfekt til at skabe den rette stemning. Køb nu og spar på pakken med 4 stk.

Kvantitet: sæt.
Form: ST64.
Produktfarve: Guldbelagt lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 305,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Uddybende beskrivelse

Dette Bluetooth mesh smart filament ST64 pære er en revolutionerende tilføjelse til dit hjem. Med en effekt på blot 6W kan denne pære erstatte en traditionel 60W glødepære, hvilket ikke kun reducerer energiforbruget, men også sparer dig for penge på din elregning.

Med muligheden for at tilslutte til en 220-240V strømkilde, er installationen af denne pære enkel og problemfri. Pæren har en imponerende lysstyrke på 806 lumens og en bred spredning på 360 grader, hvilket betyder, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet uden mørke hjørner.

Lyskvaliteten er i fokus med en høj RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farver vises korrekt og naturligt. Dette er ideelt både til generel belysning og til at skabe en behagelig atmosfære i hjemmet. Med en producentgaranti på 3 år kan du være tryg ved dit køb af denne pære.

Den smarte funktion af pæren ligger i dens Bluetooth mesh teknologi, der giver dig mulighed for at styre pæren via en fjernbetjening eller gateway. Dette gør det nemt at tilpasse lysstyrken og farvetemperaturen til dine behov og skabe den perfekte atmosfære i rummet.

Samlet set er denne Bluetooth mesh smart filament ST64 pære en innovativ og energieffektiv belysningsløsning, der passer perfekt til moderne hjem. Med sin høje lyskvalitet, lette installation og smarte funktioner er denne pære et fremragende valg for alle, der ønsker at opgradere deres belysning til noget mere avanceret og intelligent.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke806 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Erstat60W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.