Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45
E14 4,5W CCT Amber - Med Fjernbetjening, Dobbelt-pakke

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære G45 - E14 4,5W CCT Amber - Med Fjernbetjening, Dobbelt-pakke Udvid

Opgrader dit hjem med disse Bluetooth Mesh Smart Filament pærer i en praktisk dobbeltpakke. Skab stemningsfuldt lys og styr det nemt via fjernbetjeningen.

Mængde: sætForm: G45.
Produktfarve: Guldpletteret lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 127,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Filament pærer med smart teknologi

Denne dobbeltpakke Bluetooth Mesh Smart Filament G45 pærer er en ideel løsning til at opgradere dit hjem til et smart hjem med avanceret belysningsteknologi. Disse pærer er designet med et E14 fatning, der gør dem nemme at installere i eksisterende armaturer.

Effektiv og energibesparende

Med en effekt på 4,5W erstatter disse smarte filamentpærer let en traditionel 40W pære, hvilket giver dig betydelige energibesparelser. De tilsluttes direkte til en 220-240V strømkilde for nem installation og brug.

Fleksibel lysstyrke og farvetemperatur

Disse pærer har en lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet. Med mulighed for justering af farvetemperaturen (CCT) og lysstyrken kan du skabe det perfekte lysmiljø til enhver lejlighed direkte fra din smartphone ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Høj lyskvalitet og naturlige farver

Med en høj farvegengivelsesindeks (RA) på 80-85 leverer disse pærer en høj lyskvalitet, der viser farverne på en naturlig og ægte måde. Du vil opleve en behagelig belysning, der passer til de fleste behov, uanset om det er til afslapning, arbejde eller underholdning.

Pålidelig og holdbar

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og pålideligheden af disse smarte filamentpærer. Deres kompakte dimensioner på 108 x Ø45 mm gør dem velegnede til en bred vifte af armaturer og belysningsprogrammer.

Opgrader dit hjem til et smart belysningssystem med disse Bluetooth Mesh Smart Filament G45 pærer, der kombinerer effektivitet, funktionalitet og stil.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør 2700-6500K
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Højde 108 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 0.5W
Erstat 40W
Spænding 220-240V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.