Aigostar LED Pære 5 stykker, A5 A55 8W
E14 fatning, dagslys 3000K

Aigostar Aigostar

New product

Aigostar LED Pære 5 stykker, A5 A55 8W - E14 fatning, dagslys 3000K Udvid

Aigostar A5 LED-serien

Med Aigostar A5 LED-serien har du fundet den ideelle erstatning for den traditionelle glødepære. Lysvinklen er mere end 270°, hvilket gør den yderst velegnet til alle rum i hjemmet.

Funktioner og fordele

A5-serien har ikke alene et let udseende, men er også udstyret med højkvalitets LED-chips, der sikrer en jævn belysning uden at blænde.
Høj farvegengivelse (CRI > 80) for levende farver. CRI for Aigostars LED-lamper ligger altid over 80, tæt på solens værdi (100), hvilket får farver til at se livagtige og naturlige ud.
Meget lavt energiforbrug, spar mindst 80%. Ved at erstatte traditionelle lamper med et LED-alternativ fra Aigostar, sparer du straks meget energi og bidrager til en bæredygtig verden.

Høj kvalitet. Denne LED-lampe har en velkendt form og tilbyder alle de nyeste innovationer, mens den stadig bibeholder det traditionelle lampeudseende og -følelse.

Levetid op til 25.000 timer

Tekniske parametre

Effekt: 8 watt
CRI: 80Ra
Fatning: E14
EEI: A+
Spænding: 230V
CCT: 3000K
PF: >0,5
Energiforbrug pr. 1000 timer: 8kWh/1000h
Lysstyrke: 640lm
Mængde: 1 stk
Form: A60.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 25,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny look, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de første LED-indendørs belysningsprodukter, der fik navnet efter serien - A5. Den nye serie af produkter er helt udviklet i overensstemmelse med standarden for traditionelle glødelamper, og den ensartede nye LED-form gør det muligt for den at fremstå på pære-markedet med næsten homogeniseret udseende. Egen høj genkendelse. Denne serie af produkter udsender en række forskellige specifikationer for indendørs pærer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, som er mere egnet til markedets behov, og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreproduktet er begrænset.
Patentetui Produkterne er lavet af høj varmeledningsevne og varmeafledende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med en varmeledende plastikindpakning. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end ved almindelige LED.
Alsidighed A5-seriens pærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan direkte installeres i lampeholdere, lysskabe og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problemer med at matche installationsstørrelsen.
Fremragende lys effektivitet A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke blændende, og alle pærerne har en fremragende lyspræstation.
Certificeringsmyndighed Produkter godkendt af den tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller presse den mod noget.
2、Vær venlig ikke at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 730 lumens
Spredning 190 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 114 mm.
Diameter 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Erstat 55W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.