A5 3W E14
3000K, HEWEC

Aigostar Aigostar

New product

A5 3W E14 - 3000K, HEWEC Udvid

Med vores kollektion af HEWEC LED lamper får du den perfekte erstatning for glødepæren.

Disse LED lamper erstatter nemt glødepæren, og du bevarer dit varme og stemningsfulde lys. Vores LED lamper giver et smukt, ekstra varmt hvidt lys og har en usædvanlig lang levetid.

Takket være den varme farvetemperatur er denne lampe ideel til at skabe en hyggelig atmosfære. LED lamperne er meget energieffektive, og du sparer hurtigt 85% på energikostnaderne!

Disse LED glødelamper er velegnede til alle rum i dit hjem.

Mængde: 1 stk
Form: CL37.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydermateriale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Nyt udseende, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de første LED-indendørsbelysningsprodukter med navn efter serien - A5. De nye serier af produkter er fuldstændig udviklet i overensstemmelse med standarden for traditionelle glødepærer, og den ensartede nye LED-form gør den synlig på pæremarkedet med næsten ensartet udseende. Egen høj anerkendelse. Denne serie produkter udsender en række specifikationer for indendørs pærer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stort vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, hvilket er mere egnet til markedets efterspørgsel og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreprodukter er begrænset.
Patenteret kabinet Produkterne er lavet af høj varmeledningsevne og varmedissiperende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med en varmeledende plastfolie. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED.
Fleksibilitet A5-serien af pærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan installeres direkte i lampeholdere, lyskasser og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problemer med at matche installationsstørrelsen.
Fremragende lysudbytteA5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også kvalitets-LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og uden blænding, og alle pærerne har en fremragende lysydelse.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af det tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe den.
2、Undlad venligst at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 255 lumens
Spredning 220 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 125 mm.
Diameter 37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 25W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.