Aigostar LED-lampe E27, A5
G45, 4W, 3000K, 340lm, Erstatter 31W, Sæt af 5 stykker

Aigostar Aigostar

New product

Aigostar LED-lampe E27, A5 - G45, 4W, 3000K, 340lm, Erstatter 31W, Sæt af 5 stykker Udvid

Aigostar A5 LED-serie

Med den fornyede Aigostar A5 LED-serie har du fundet den ideelle erstatning for den traditionelle glødelampe. Lysvinklen er 230°, hvilket gør den egnet til alle rum i hjemmet.

Fordele ved Aigostar A5 LED-serie

Denne serie har ikke kun et let udseende, men har også højkvalitets LED-chips, der giver en ensartet belysning, som ikke blænder.

Høj farvegengivelse (CRI > 80)

CRI for Aigostar LED-lamper er altid højere end 80, tæt på solens værdi (100), hvilket giver farver, der vises livagtige og naturlige.

Meget lavt energiforbrug, spar mindst 80%

Ved at erstatte traditionelle lamper med et LED-alternativ fra Aigostar spares der straks meget energi og bidrages til en bæredygtig verden. Effekten på 4W svarer til en 30W halogenlampe.

Højkvalitets design

Denne LED-lampe har en velkendt form og tilbyder de nyeste innovationer, samtidig med at den beholder det traditionelle lampes udseende og følelse.

Levetid op til 25.000 timer

Tekniske parametre:

Mærke: Aigostar
Effekt: 4 watt
CRI: 80Ra
Fatning: E27
EEI: A+
Spænding: 230V
Farvetemperatur: 3000K
PF: >0,5
Energiforbrug pr. 1000 timer: 4wh/1000h
Lysstyrke: 320lm
Dæmpbar: Nej
Højde: 80 mm

Læs mere..

  • Varm

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny udseende, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de første LED-indendørs belysningsprodukter med navnet på serien - A5. Den nye serie af produkter er fuldstændig udviklet i overensstemmelse med traditionelle glødelampestandarder, og den ensartede nye LED-form gør den synlig på pære-markedet med næsten homogeniseret udseende. Egen høj anerkendelse. Denne serie af produkter udsender en række specifikationer for indendørs pærer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen er over 270°, hvilket er mere egnet til markedets efterspørgsel og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreproduktet er begrænset.
Patentetui Produkterne er lavet af høj termisk ledningsevne og varmeafgivende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med en varmeledende plastikpakning. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end ved almindelige LED.
Alsidede anvendelsesmuligheder A5-seriens pærer understøtter fuldt ud alle typer lamper på markedet. De kan direkte installeres i lampeholdere, lysskabe og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problemer med mismatch af installationsstørrelsen.
Fremragende lysudnyttelsespræstation A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også kvalitets-LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke blændende, og alle pærer har en fremragende lyspræstation.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af det tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe til den.
2、Vær venlig ikke at skille lampen ad, lav ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 340 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 80 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 31W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke A (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.