Matteret glas LED Pære E27 12W
6500K 5 stk. Stor spredning

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dit hjem med disse matte glas LED pærer med stor spredning. Pakken indeholder 5 stk. pærer med en stærk lysstyrke på 12W og en kølig 6500K farvetemperatur.

Mængde: sæt(5 stk)
Form: A60.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plast.
Ydre materiale: Plast.

Læs mere..

  • Kold

DKK 215,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Miljøvenlig & Holdbar】Med en imponerende levetid på 25.000 timer (svarende til 21 år ved 3 timer om dagen) kan Aigostar edison lyspærer med fremragende holdbarhed hjælpe dig med at reducere besværet med udskiftning og installationsomkostninger.【Øjenbeskyttelse & Øjeblikkelig Lys】Farvetemperatur: 3000K & lysvinkel: 280°, disse e27 edison lyspærer udstyret med flimmerfri LED-chips kan skabe en pæn og energisk atmosfære i dit rum med øjeblikkeligt dagslys hvidt lys på under 0,5 sekunder.【Høj-lysstyrke & Lavt-forbrug】Farvegengivelsesindeks>80Ra, lysstyrke = 984 Lumen. Lige så lys som en 71W glødepære, sparer disse edison skruepærer op til 80% af elektricitetsomkostningerne og genererer mindre varme sammenlignet med ækvivalenten af glødepære.【Opgraderet-emballage & Nemmere-opbevaring】For at undgå kollisioner under forsendelsen bruger vi den nyopgraderede farveboksemballage, som ikke kun beskytter disse LED-pærer mod at blive klemt under transport, men også holder dem væk fra støv og gør dem nemmere at opbevare.【Bred Anvendelse & Risk-fri Tilfredshed】Perfekt til brug rundt om i soveværelset, stuen, gangen, hotellets opholdsrum, butikker, restauranter, lofter osv. Hver Aigostar LED-lyspære vil blive omhyggeligt testet af vores interne ingeniørteam for proaktivt at adressere og forebygge design- eller mekaniske problemer.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1170 lumens
Spredning190 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde112 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat81W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.