WB Smart LED Pære A60 E27 12W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

New product

WB Smart LED Pære A60 E27 12W RGB+CCT Udvid

Oplev den klare og farverige belysning med WB Smart LED Pære A60 E27 12W RGB+CCT. Skab den perfekte stemning i dit hjem med denne avancerede LED-pære.

Antal: 1 stk
Form: A60.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: plast&aluminium.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 63,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne smarte LED pære er det perfekte valg til ethvert rum i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 12W erstatter den en traditionel pære på hele 82W, hvilket giver dig betydelige energibesparelser. Pæren har en E27 stor fatning, der gør den nem at installere i eksisterende lamper.

Pæren tilsluttes simpelthen til en 230V strømkilde og er klar til brug. Den har en imponerende lysstyrke på 1200 lumens og en spredning på 180 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 sikrer pæren et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og ægte. Du vil opleve en behagelig belysning, der passer til de flestes behov, uanset om det er i stuen, køkkenet eller på kontoret.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på pærens holdbarhed og kvalitet. Pæren har dimensionerne 118 x Ø60 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste lamper og armaturer.

Denne smarte LED pære er desuden RGB+CCT, hvilket betyder, at du kan skifte mellem forskellige lysfarver og justere farvetemperaturen efter behov. Dette gør pæren ekstra fleksibel og tilpasningsdygtig til dine præferencer.

Vær med til at skabe den perfekte belysning i dit hjem eller på kontoret med denne Smart LED pære A60!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke1200 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde118 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat82W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.