Bluetooth Mesh Smart Filament pære G80 E27
4,9W RGBW - Klar, med Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære G80 E27 - 4,9W RGBW - Klar, med Fjernbetjening Udvid

Oplev fremtidens belysning med vores Bluetooth Mesh Smart Filament pære G80 E27! Skab den perfekte stemning i dit hjem med denne RGBW pære, der kan styres med den medfølgende fjernbetjening.

Mængde: 1 stkForm: G80.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 183,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Dette Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4,9W RGBW LED-pære er et innovativt lysprodukt, der tilbyder avancerede funktioner og høj kvalitet. Med en effekt på 4,9W, svarer denne LED-pære til en traditionel 40W glødepære, hvilket resulterer i energibesparelser.

Pæren tilsluttes let til en 220-240V strømkilde og har en lysstyrke på 470 lumens med en imponerende spredning på 360 grader, der sikrer en jævn og optimal lysfordeling i rummet. Den har desuden en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver naturligt og ægte, så du kan nyde levende og klare farver i din belysning.

Denne LED-pære leveres med en praktisk fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre lysstyrke og farvetemperatur uden besvær. Med den integrerede Bluetooth Mesh-teknologi kan du også oprette forbindelse til andre smarte enheder i dit hjem for en mere intelligent og tilpasselig belysning.

Den varme hvide (2700K) kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, perfekt til hygge og afslapning. Dimensionerne på pæren er 117 x Ø80 mm, hvilket gør den velegnet til brug i forskellige lamper og armaturer.

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament G80 LED-pære er ikke kun energieffektiv og praktisk, den er også holdbar og pålidelig med 3 års producentgaranti. Oplev den fremragende belysningskvalitet og de smarte funktioner i dit hjem med denne smarte og stilfulde LED-pære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde117 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat40W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.