Bluetooth Mesh Smart LED-Pære C37 E14 6,5W RGB+CCT
Window Box

Aigostar Aigostar

20832-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED-Pære C37 E14 6,5W RGB+CCT - Window Box Udvid

Opgrader dit hjem med vores Bluetooth Mesh Smart LED-Pære! Skab stemning med farverige lys nuancer og justerbar hvidt lys - nemt at styre via din smartphone.

Produktbeskrivelse: Bluetooth Mesh-forbindelseForbindelse til flere enhederDæmpbar og CCT.Form: C37.Produktfarve: Hvid.Hovedmaterialer: Plastik.Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Smart enhancement, ultimate lighting experience Bevar HTML-formatering: Praktisk liv, energibesparende og miljøvenlig, omdefinere belysning med intelligens, åbne op for den ultimative belysningoplevelse, udforske forskellige måder at lege på og skabe en farverig atmosfære i hele huset.
Bluetooth direkte forbindelse, effektiv og bekvem Ved hjælp af Bluetooth mesh-protokollen kan enheder nemt og effektivt forbindes, og man kan opleve den ultimative glathed af intelligens.
Mere end 200 Bluetooth-enheder kan nemt forbindes og opnå centraliseret kontrol og intelligent styring af enhederne.
Lavt standby-strømforbrug, bekymringsfri og energibesparende daglig brug
Intelligent kontrol er mere bekvemt AIGOSMART APP fjernbetjening samt matchning med Amazon taleassistent Alexa eller Google tale-system Google Assistant, let at opnå kontrol såsom tænd/sluk for lyset og justering af lysstyrken, åbne op for nye smarte hjemmespil.
Lysstyrken kan justeres nøjagtigt fra 1-100% for at imødekomme personlige behov.
Farverige lys, defineret af dig Tilpasselig farvekontrol med op til 16 millioner farver og forskellige scener, der giver en farverig oplevelse.
Flere sceneapplikationer, vidunderlig oplevelse Livet bør være enhver farve, det er helt op til din fantasi! Filmstemning/fest/indendørs atmosfære, lad dit hjem være fyldt med en romantisk stemning til enhver tid.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning250 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.