Bluetooth Mesh Smart Filament pære ST64 E27
4.9W RGB+CCT - Klar med Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære ST64 E27 - 4.9W RGB+CCT - Klar med Fjernbetjening Udvid

Oplev den ultimative smart home belysning med vores Bluetooth Mesh Smart Filament pære! Skab den perfekte stemning med RGB og justerbar farvetemperatur med fjernbetjeningen.

Mængde: 1 stkForm: ST64.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 197,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament ST64 E27 4.9W RGB+CCT, Klar med Fjernbetjening

4.9W LED - der erstatter 40W, hvilket gør denne smart filament pære til en energieffektiv løsning til belysning i dit hjem. Med en tilslutning til 220-240V forsyning er den nem at installere og bruge i de fleste lamper med E27 fatning.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet uden mørke hjørner eller skygger. Dette gør den ideel til både almindelig belysning og til stemningsbelysning.

Pæren leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farver på en naturlig og ægte måde. Det sikrer, at dine omgivelser oplyses på en måde, der gør dem indbydende og behagelige at befinde sig i. Lyskvaliteten er mere end tilstrækkelig til de flestes behov og vil skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Med Bluetooth Mesh teknologi kan du styre pæren via en app på din smartphone eller tablet. Du kan skifte mellem RGB farver samt justere color temperature (CCT) for at skabe den ønskede atmosfære i rummet. Med en medfølgende fjernbetjening er det endnu nemmere at kontrollere lyset og tilpasse det til dine behov.

Denne smart filament pære har en lang levetid og kommer med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at den vil lyse op i dit hjem i mange år fremover. Med dimensioner på 141 x Ø64 mm passer den perfekt til de fleste lamper og armaturer, og dens stilfulde design vil passe ind i enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde141 mm.
Diameter64 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat40W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.